keskiviikko 27. tammikuuta 2016

NuSkin ja Galvanic Spa

Minulla on todella iso backlog näissä postauksissa, mutta puretaanpa asioita yksi kerrallaan. Syksyllä oli ennen klubin kokousta samassa paikassa NuSkin-tilaisuus, jossa piiipahdin ihan uteliaisuuttani pikaisesti.


Ehdin juuri ja juuri kuunnella esitelmää ja tarjolla olisi ollut Galvanic Spa -laitteen koekäyttö puolikkaalle kasvoista (jolloin toinen puoli jäi siis verrokiksi). Laitteesta kerrotaan firman sivuilla seuraavasti:

"ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II pääpiirteissään: 
Patentoitu, ohjelmoitava laite, joka hyödyntää galvaanista virtaa, jonka voimakkuuden se pystyy itse säätämään. Laitteeseen kuuluu vaihdettavat hoitopäät kasvoille, hiuspohjalle ja vartalolle. Laitteen aiempaa suurempi ja kirkkaampi näyttö, sen käyttäjäystävällisyys ja entistä parempi ergonomia tekevät siitä todella helppokäyttöisen ja tehokkaan koti-spa-laitteen.

ageLOC®-kasvojenhoitopään ansiosta tämä uusi laite imeyttää ihoon jopa viisi kertaa enemmän ageLOC®-aineosia aikaisempaan malliin verrattuna, kun sitä käytetään yhdessä ageLOC'in sisältävien Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels -kasvogeelien kanssa."Koska klubilla oli vieraita Nepalista, ja olin emännöimässä, riensin kuitenkin sinne ja en jäänyt sen kummemmin seuraamaan, mikä tulos hoidoilla oli. Edustaja otti minuun kuitenkin yhteyttä, ja tarjosi samanlaista puolen kasvojen käsittelyä turkulaisessa kauneushoitolassa.

Kun sieltä soitettiin ja aika sovittiin, päätettiinkin tehdä hoito koko kasvoille, ja maksoin koko homman itse. Näppärä Noora Leino hoiti homman hyvin ja ilmeisimmin laite laittoi imunesteetkin hyvin kiertämään, koska ainakin leukalinja näytti paljon selkeämmältä hoidon jälkeen. Galvanic Spa -laitteen voi ostaa kotiinkin, lisää täällä.

Laite oikealla kuvassa. Varmaan kelpo hoito ennen suuria juhlia tai tilaisuuksia, jolloin haluaa olla kauneimmillaan.

Kiinteyttävän vaikutuksen pysyvyydestä en osaa sanoa, koska olen käynyt kokeilemassa sitä vain kerran, joten veikkaisin, että tulosten saamiseksi säännöllinen käyttö olisi paikallaan.NuSkin-sarjassa on seerumien ja ihonhoitoaineiden ja -laitteiden lisäksi myös meikkejä, mutta niihin en ehtinyt sen tarkemmin tutustua. Pidän kuitenkin tuosta motosta "Kaikkea hyvää, eikä mitään pahaa", eivätkä ihonhoitotuotteet tuntuneet tyhjällä vedellä jatketuilta, joten uskoisin niiden olevan myös riittoisia, sillä pieni määrä riittää suurellekin ihoalueelle.

Onko joku lukijoista tutustunut tähän brändiin paremmin?

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!