perjantai 29. tammikuuta 2016

Se omituisen karkea musliiniliina + No7 kuoriva sieni

Nyt en muista, tuliko se jostakin Birchboxista, vai oliko se peräti jonkun UK:n Marie Clairen mukana, mutta sitä joka tapauksessa kummeksuin. Kyseessä oli siis Liz Earlen putsarin kanssa tullut kummallisen jäykkä ja karhea liina.

Meni aika pitkään, ennenkuin tartuin siihen, sillä se tosiaan oli omituisen jäykkä, mutta pehmeni tietty kostuessaan. Tulipa nyt mieleen kirjoittaa tästä, sillä Ruohonjuuren sivuilla näin myytävänä samanlaisia liinoja. Sivulta päätellen kauppa on käynyt.

Ja hyvähän se onkin, kuorii ihoa hiukan samalla kuin poistaa meikin rippeet ja putsarin jämät. Jos iho on kovin herkkä, en suosittele käyttämään ihan joka päivä.

Toinen, samantapainen viritys on No7:n kuoriva sieni, joka tuli taas hankittua. Ennen tällaisia sai Suomestakin, olikohan nimi Buff-Buff, tai jotakin (kuka muistaa?).


Nuoruudessani kulutin monen monta tuollaista kuorintasientä ihan loppuun, enkä siksi voinut olla tätä hankkimatta, kun näin sen Bootsilla.

En osaa sanoa, kumpi on parempi, mutta molemmat menevät erilaisten putsareiden kanssa. Liz Earlen liina voidemaisten ja tuo sieni vaahtoavien puhdistusaineitten kanssa. Liinaa käytän, kun on enemmän meikkiä poistettavana, muuten sientä. Kuorinta-ainetta ei periaatteessa tarvitse lainkaan, mutta silti käytän kemiallista kuorintaa säännöllisen epäsäännöllisesti.

Kenelle tällainen musliiniliina on ennestään tuttu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!