maanantai 4. tammikuuta 2016

Livbox, tammikuu 2016


Tammikuun boxi oli pakattu pinkkiin ja siellä oli ylimääräisinä tuotteina pussillinen cashewpähkinöitä ja "vitamiinipommi", tai näin ainakin mukana tulleessa läpyskässä mainittiin. Itse asiassa ainakin minun boxissani oli Salus Alpenkraft -yrttivalmiste, jonka pitäisi "rauhoittaa kurkkua". No, minun kurkkuni hyvin, hyvin harvoin tarvitsee rauhoitusta.

Mielenkiintoisin juttu boxissa oli ehkä Philosophyn miracle worker, antioksidanttinen anti-aging -voide, joka toimii sekä päivä- että yövoiteena. Pikkuruinen oli tuubi.

Lumenelta tuli True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussi. Hyvä sekin!

Paketissa oli kaksi täysikokoista tuotetta, Cutrinin Sensitive Dry Scalp Moisturizer, joka on hiuspohjaan jätettävä pitkäkestoinen tehokosteuttaja, ja Tenan (!!!!!!) perusvoide, joka sisältää luonnollisia öljyjä ja E-vitamiinia.

Näiden lisäksi boxissa oli SB12:n hengitystä raikastava suuvesi. Noita pikkuruisia pulloja onkin kotona aikamoinen kokoelma, sillä niitä on tullut useastakin brittiboxista. Pitäisi vaan muistaa ottaa reissuun mukaan. Hyvä tuotehan se on :)

Mitäs muiden boxeissa oli?

1 kommentti:

  1. Eipä oo vielä kuulunu omaa boxia ei edes viestiä että ois noudettavissa tuntuu että saan vikana vaik tulee smartpostilla

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!