maanantai 18. tammikuuta 2016

Avonin kohuttu uutuushuulipuna

Itse asiassa tämä huulipuna lanseerataan UK:ssa vasta ensi kuussa, joten tuskin se Suomessakaan on vielä markkinoilla. Koska Brittien naistenlehdet siitä vaahtoavat, niin sen täytyy olla hyvä, joten  pari sanasta laitan siitä tännekin.


The Telegraphin toimittaja kuvailee ihmetelleensä, miten tämä puna pysyi hänen päivällisseuralaisensa huulilla parin proseccolasillisen ja kolmen ruokalajin jälkeen täydellisen näköisenä.

Kyseinen huulipuna on Avonin uusin mattapuna, Perfectly Matte Lipstick, joka eroaa hiukan normaaleista mattapunista siinä, että läpikuultavat, mattaavat puuterimaiset ainesosat on rakennettu huulipunan ytimeen, eikä reunoihin, kuten normaalisti. Nimenomaan läpikuultavat puuterimaiset osat, sillä tällä punalla ei saa aikaiseksi kalkkimaista, halkeilevaa ja kuivan näköisenä paakkuuntuvaa tulosta huuliin.

Sisältää puna toki muutakin; kuten kevyitä öljyjä, mattaisia geelejä ja kosteuttavia öljyjä, jotka takaavat kosteutetun tunteen huuliin ilman kiiltoa.

Avon on testannut tämän tuotteen vertailussa maailman eniten myydyn mattahuulipunan kanssa (tarina ei kyllä kerro, mikä merkki on kyseessä) varmistuakseen huulipunan ylivoimaisesta laadusta ennen lanseerausta, joka UK:ssa tapahtuu 11. helmikuuta. Samoihin aikoihin sitä varmaan saa Suomestakin. Sävyjä tulee olemaan 15 ja hinta avonmaisen edullinen, eli luulisin, että korkeintaan kympin.

Ketä kiinnostaisi kokeilla? Minä ainakin kiinnostuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!