tiistai 19. tammikuuta 2016

Lisää huulipunajuttua - YSL

Mattapunia en edes kuvittelisi kylmällä ja kuivalla kelillä käyttäväni, ja jo tuossa syksymmällä hankin YSL:n Rouge Volupté Shine'n, joka on aika geelimäinen ja siinä sanotaan olevan "vesimäinen kiilto". Muistin vasta nyt koko punan, eli korkkasin sen itse asiassa eilen vasta.

Hiukan on suolainen hinta...

...todennäköisesti kauniin hylsyn takia.
Makeupalleyn 69 arvioijaa on antanut tälle punalle aika korkean arvosanan, eli 4,6/5, joka on jo huikean korkea. Arviot voi lukea täältä.

(pari kissankynnen raapaisua kynnessä, mutta älkää piitatko...kynnen väri on Mavalan Lisboa, no 9)


Talvisessa päivänvalossa otettu kuva.
Sävy on "Rouge in Rock, no 36, ja puna levittyy todella hyvin ja kiiltokin kestää. Makeupalleyn arvioissa joku oli verrannut sitä huulikiiltoon, mutta minä en pidä yleensäkään useimmista huulikiilloista, joten sanoisin tätä edelleenkin huulipunaksi.

Pysyvyys ei ole ihan maailman huippuluokkaa, mutta jostakin on tingittävä, ja huippuahan sen pysyvyys on yleensä lähinnä mattapunissa. Tämänkin punan pysyvyyttä voi lisätä pohjustamalla huulet, rajaamalla ne hyvin ja laittamalla punaa paksun kerroksen (joskus laitan kaksikin kerrosta huulipunaa ja puuteroin huulet silikonipohjaisella puuterilla, esim. e.l.f:n HD-irtopuuterilla ennen päälliskerroksen laittamista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!