sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Isadoraa - arvontavoittoni

Facessa oli arvonta, josta voitin pussillisen Isadoran meikkejä plus pinkin rannekkeen. Tässä esittely koko setistä, laitan silmämeikkikuvia jälkeenpäin :)

Pinkki ranneke, jonka niiteissä lukee IsaDora.

Toinen huulupinista...

...jonka sävy on 15 Heather, just minun värini!

...ja tässä toinen...

...sävyltään 155 Zinfandel. Näytti ensin ihan liian tummalta, mutta ei olekaan hullumpi huulilla!

Paketin mielenkiintoisin tuote, meikkivoide oli valitettavasti ihan liian vaalea minun iholleni, eli en halua laittaa edes swatchia, koska se näyttää lähinnä kalkkikerrokselta ihollani :)

Mielelläni olisin kokeillut :( Sävy on 10 Nude Porcelain.

Luomiväripaletti on mielenkiintoinen, tuskin maltan päästä kokeilemaan, millainen meikki sillä syntyy. Paletti on 03 Urban Green. Enemmänkin kivoja, harmaaseen taittuvia sävyjä (tämä on hiukan kuin minun autoni, joka on "pohjanmenren vihreä, mutta minun silmissäni harmaahko :)

Tässä sävyt ensin paletista vasemmalta ylhäältä alas ja sitten oikealta ylhäältä alas. Kauniita.


Grand Volume Lash Styler (fanned out effect) oli kiva ylläri myös. Harjaosa oli todella epäsymmetrinen. Mielenkiintoista nähdä, millaista jälkeä tämä tekee! Isadoran maskarathan ovat olleen pääsääntöisesti oikein hyviä. Väri on 40 Black.

Kynsilakkoja oli mukana kaksi. Ylempi on tumma, ruskehtavanpunertava no 522 Dark Truffles. Olen aina tykännyt Isadoran kynsilakoista niiden hyvän pigmentin ja pysyvyyden takia. Ne myös kuivuvat lyhyessä ajassa, joten sikälinkin sopivat tällaiselle hätähousulle, jolla on aina kiire jonnekin.

Alempaa lakkaa, no 520 Silver Flakes, oli todella haastavaa kuvata! Olen nyt tuftannut tunnin sen kanssa, ja tämä on paras otos. Kyseessä on hauska hopeanharmaa metallilakka, jossa on harvakseltaan glitteriä. Ei siis ole mikään päällyslakkatyyppinen ratkaisu.

Sokerina pohjalla oli hiukan erikoisempi tuote, eli glitterigeelikynä. Luulin ensin silmänrajauskynäksi, mutta nimensä mukaan kaiketi laitetaan ripsiin ja kulmiin, saapa sillä varmaan värjättyä jakauksenkin juhliin, mikä ainakin oli pop viime vuoden puolella. Kynä on päästä ruuvattavaa mallia, samanlaisia ratkaisuja on nähty esim. valokynissä.

Oikein kiva ylläripaketti oli apealle koipensa katkaisseelle, kiitos siitä!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se todella piristi nyt kun on koipi kipsissä, eikä pääse liikkumaan moneen viikkoon minnekään!

   Poista
 2. Onnittelut, nyt tuli piristys oikeaan osoitteeseen! Heather näyttää tosi nätiltä samoin kuin hopeinen lakka. Harmi että meikkivoiteen sävy oli väärä ( laita postia jos tehtäisiin jokin vaihtokauppa, kiinnostaisi kokeilla tuollaista cushion-meikkivoidetta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin jo kokeilla sitä - tosin vaan kämmenselälle, mutta jos siitä huolimatta haluat sen, niin meilaile :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!