tiistai 6. helmikuuta 2024

Kaksi hyvin samantapaista kivipuuteria

Olen iät ja ajat käyttänyt It Cosmeticsin Bye Bye Pores -kivipuuteria, mutta nyt ajattelin, että olen seikkailumielinen ja kokeilen jotakin muuta merkkiä.


Tarkoitus oli etsiä hyvin saman tapainen, puuteri, joka ei anna sävyä, mutta pitää ihon mattana. It Cosmeticsin "sävy" on Translucent, eli läpikuultava, ja uudeksi puuteriksi valikoitui Kat Von D:n Lock-It -puuteri sävy Fair. 

Tämä viimeksimainittu on ns. viimeistelypuuteri, joskaan en osaa sanoa, mikä ero tällä siinä suhteessa on tuohon toiseen puuteriin. Samalla laillahan niillä viimeistellään meikki, tai korjaillaan, jos kasvot alkavat kiillellä, sillä silloin voi olla, ettei meikkipohja pysy paikallaan.


Kat Von D:n puuterin pakkaus on vähän kökkö minun makuuni, mutta se tuntuu tukevammalta kuin It Cosmeticsin, jossa kannen jengat alkavat käytön lopussa hiukan falskata.


Sävyeroa näillä on, jopa iholla, katson, jos saan huomenna päivänvalossa otettu kuvan ja lisättyä tänne. Nyt on liian pimeää siihen, vaikka asunnossani hyvät kattovalot onkin, onhan tämä taiteilijan entinen ateljee.

EDIT: Onnistuihan se kuva viimein. Alempana siis KVD, joka vaikuttaisi piirun verran hienojakoisemmalta. Ylempänä It Cocmetics, joka näyttää ihollakin kellervämmältä.


Tuo It Cosmeticsin puuteri muuten myös murustuu helposti ennen loppumistaan, mikä harmittaa, sillä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näin käy. Murustunut reuna jäi yhteiskuvassa kuvan reunan ulkopuolella.


Kuten sanottu, nämä puuterit muistuttavat toisiaan. Vippa on It Cosmeticsin tuotteessa kakkupuuterin alla erikseen olevassa lokerossa, ja se on vaahtomuovia. Luulisin, että se pitkällä tähtäimellä toimiikin paremmin kuin tämä KVD:n puuterin päällä oleva ohiempi ja muovipäällysteinen vippa, jonka alapuoli on samettimaisempaa ainetta, mutta muovia kai sekin.

Oletko testannut näitä ja jos, niin mitä pidit?

*****
Meillä täällä on taas karnevaalin aika, siis torstaina alkaa ja huipentuma on ensi maanantaina. Pysykäähän kanavilla niin saatte kuvia kekkereistä! 

Kävi hiukan mielessä, että josko innostuisin lähtemään Kölniin (=Saksan "karnevaalipääkaupunki") katsomaan kemuja, mutta Saksan rautatiet ovat ainainen ongelma. Juuri taannoin olivat melkein viikon lakossakin, ja aina saa muutenkin jännittää, että kulkevatko junat edes, tai pääseekö niillä edes perille sinne, minne on menossa. Tai saapuuko perille edes hiukankaan ajassaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!