lauantai 10. helmikuuta 2024

Swiss Clinic (ja karnevaalit)

Ostin Suomessa jommasta kummasta hävikkiruokakaupasta (Fiksuruoka tai Matsmart, en muista kumpi oli kyseessä) tämän Swiss Clinic Rejuvenating Serum X3 -pullon. 

Se osoittautuikin oikein oivalliseksi ostokseksi, varsinkin kun sen sai normaalia halvemmalla. 

Kyseessä on muoviseen pumppupulloon pakattu, kirkas ja öljytön seerumi, jossa on paljon hyviä aineita. Sitä mainostetaan ihoa korjaavaksi.

INCI:ssä on mm. useaa erilaista hyaluronihappomolekyyliä, kosteuttavaa beetaglukaania, glyseriiniä ja glukonolaktonia ja polysakkarideja. Siinä myös mainostetaan olevan "kasviskollageenia". En oikein ymmärrä, mitä se voisi olla, sillä kollageenihan on elimistön tukikudoksen proteiini.

Tämä on kyllä erittäin miellyttävä seerumi, ja se imeytyy hyvin sekä kosteutti jo ensimmäisestä käyttökerrasta talvikuivaa ihoani.

Kappas vaan, Swiss Clinic onkin ruotsalainen firma. 

*****

Meillä on täällä "viides vuodenaika" (karnevaali) käynnissä täysillä. Huipentumahan on maanantaina ja silloin vissiin pitää mennä katsomaan kulkuetta. 

Jostakin luin, että tänään pitäisi meidän kulmillakin olla isommat bileet Neumarktilla, mutta hävitin sen lähteen, enkä nyt löydä enää kellonaikoja. Ehkäpä käyn kaupassa ja vilkaisen sinne torillekin jossain vaiheessa, vaikka onhan noita tapahtumia täällä koko karnevaaliviikon ajan. Huomenna on lasten karnevaalikulkue.

Mutta on se jännää, että aikuisetkin jaksavat hullutella karnevaaliasuissaan koko viikon.

Kuva: Oche Alaaf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!