keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Uutuustuoksu: YSL Black Opium Over Red

Oletteko huomanneet, että 2014 lanseerattu Yves Saint Laurentin Black Opium on saanut uuden flankkerin hiljattain?

Kuvakaappaus brändin omilta sivuilta.


Tänä vuonna lanseeratun YSL Black Opium Over Red -version takana on sama "nenäkaarti" kuin alkuperäisellä Black Opiumilla. Tämän kyllä tunnistaa.

Näitä putkahti kokonaista kaksi reilua näytettä postiluukustani. Tuoksuttelin, ja ihastuin! Saattaa olla jopa parempi kuin se alkuperäinen. Samoja elementtejä, mutta kuitenkin erilainen.

Black Opium Over Red: kuvakaappaus fragrantica.com'ista


Siinä missä alkuperäinen Black Opium avautuu päärynäisenä, roseepippurisena ja appelsiininkukkaisena, tässä uudessa versiossa herkutellaan ruhtinaallisella kirsikalla ja raikkaalla vihreällä mandariinilla.

Keskivaiheen nuotit ovat vanhassa versiossa kahvia, jasmiinia, karvasmantelia ja lakritsia, kun taas tämä uudempi syvenee jasmiinin ja appelsiininkukan lisäksi mustalla teellä. Viimeksimainittu on tuoksu, jota rakastan.

Pohjana Black Opiumissa on vaniljaa, patsulia ja seetriä, kun taas tässä Over Red-versiossa löytyy vaniljan ja indonesialaisen patsulin lisäksi selkeästi kahvi, joka jää leijumaan jälkituoksussa vahvana.

Selkeästi tunnistaa, että nämä tuoksut ovat sukua, mutta ne ovat silti niin erilaiset, nyt kun niitä olen päivän nuuskutellut ihollani.

Kumpikaan ei ole missään tapauksessa kevyt tuoksu, mutta jos näistä pitäisi se "kevyempi" valita, olisi se tämä uudempi versio.

Rakastan kirsikan tuoksua, jota tässä on runsaasti.

Olipa hyvä, että näitä näytteita tuli kaksi, ei ihan heti tarvitse rynnätä ostamaan koko pulloa!

4 kommenttia:

  1. Oh vauuu, tätä pitää käydä tuoksuttelemassa! 😍 Black Opium on miun suosikkihajuvesi arkena ja juhlassa, se vaan on yksinkertaisesti täydellinen tuoksu minulle. ❤️ Voisin siis kuvitella, että ihastuisin myös tähän uuteen versioon - ei ole Black Opiumia voittanutta. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa!

      Minä en olisi edes tiennyt tämän lanseerauksesta, elleivät ne kaksi näytettä olisi kolahtaneet postilootaani.

      Poista
  2. Tämä olisi varmasti minun tuoksu, taisin just tätä Emotionissa tuoksuttaa ja tietysti tykkäsin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä IHANA! Laitanpa synttäritoivomuslistalle, josko sen saisin, vaikka tällä hajuvesikokoelmalla se kyllä sulaa hulluutta onkin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!