perjantai 2. helmikuuta 2024

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Katsastetaanpa tänään yksi seerumi, nimittäin Shiseidon Ultimune Power Infusing Concentrate.

Kyseessä on raskaaseen akryyliseen (?? - lasiakaan tämä ei taida olla?) pumppupulloon pakattu seerumi, joka on tarkoitettu hieman kypsemmälle, yli nelikymppiselle iholle. Tosin en näe mitään syytä, miksi nuoremmatkin tätä eivät voisi käyttää.

Mainosteksteissä seerumin luvataan parantavan ihon kosteustasapainoa ja vähentävän ikääntymisen merkkejä ja buustaavan muiden käytettyjen ihonhoitotuotteiden tehoa (jadajadajada...). Bonuksena täytettävä pullo vähentää "normaaliin" verrattuna jätettä 95%.

Pääasiallisina aktiiviainesosina mainitaan mm. fermentoitu hibiskusuute, kameleonttilehtiuute, ihoa suojaava reishi-sieniuute, iriksen juuri ja hydroksyproliinia, joka on kollageeninmuodostusta tukeva peptidi.

Näiden lisäksi siinä on myös mm. glyseriiniä, ruusuvettä, betaiinia ja muita kasviuutteita. INCI ei mielestäni ole kovinkaan päräyttävä. Pitkä se tosin on, ja nuo kasviuutteet ovat siellä ihan hännillä, joten lieneekö niiden pitoisuus paljoakaan...

Itse seerumi on hiukan sameahkoa ja ohutta. Sitä neuvotaan käytettäväksi ihon puhdistuksen ja pehmittämisen jälkeen. Viimeksimainittu tarkoittanee ehkä hoitonestettä.

Tämän jälkeen neuvotaan vasta levittämään kasvoille muut seerumit ja kosteuttavat voiteet. Rasvaiselle iholle tämä menee kuulemma jopa ainoana tuotteena.

Minulla tämä ei todellakaan riitä sellaisenaan, sillä ihoa alkaa jo kiristellä heti kun tämä seerumi on imeytynyt.

Tarvitaan siis sen ylle vielä yksi seerumi ja kosteusvoide, ja tässä homma menee minulla turhan monimutkaiseksi, kun voisi käyttää vain yhtä, vielä kosteuttavampaa seerumia ja sitten sen päälle jotain tuhdimpaa.

En koe tällä seerumilla olevan mitään todellista arvoa ihonhoitorutiinissani, ja se ei todellakaan mene jatkoon. Parempiakin löytyy ja paljon edullisemmalla hinnalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!