lauantai 3. helmikuuta 2024

Batiste vs. Batiste

Kaikki varmaan tuntevat Batisten oivalliset kuivashampoot, jotka ovat käteviä silloin, kun hiukset kaipaavat pesua, eikä siihen ja tukan kuivattamiseen ole yksinkertaisesti aikaa. Näitäkin kuivashampoita on erilaisia.

Minä vertailen tässä tätä tuuheuttavaa (Volumising/Volumen) ja tavallista kirsikkashampoota (Cheeky Cherry). Kun hiukset olivat lyhyet, niin tuo volymisoiva, eli tuuheuttava oli pitkään käytössä.

Nyt kun ostin taas tuota "tavallista", olen ihmetellyt, että mikä ero näillä oikeastaan on? Tuuheuttajana tuntuu tuo "tavallinen" toimivan paljon paremmin kuin tuo, jonka pitäisi tuuheuttaa.

Viimeksimainittu tuntuu vaan likaannuttavan hiuksia, eikä se freesaa niitä mielestäni ollenkaan. Ihan surkea siinä mielessä verrattuna tuohon tavallisen versioon. EDIT: Piti vielä lisätä, että tuosta volyymiversiosta muuten jää pahasti valkoista hiuksiin. Sitä on jopa vaikea saada pois. Tätä ongelmaa ei ole tässä mittakaavassa tuo normaalin version kanssa.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Minä tuskin palaan tuohon volymisoivaan versioon enää takaisin.

*****

Sitten toinen juttu. Kahlasin viime viikolla läpi toisten kiinnostavien blogien/lukemieni blogien julkisia lukulistoja. Varsin suuri osa noista, kuten myös oman (ei-julkisen) lukulistani blogeista on lopettanut jo aikapäivät sitten. Ymmärrän, että niitä edelleenkin halutaan lukea, mutta kannattaako niitä pitää omissa blogisuosituksissaan?

Just asking...

8 kommenttia:

  1. Tämä oli hyvä vinkkaus! Olen kokeillut vasta tätä Cherryä ja ollut siihen oikein tyytyväinen. Onneksi en mennyt vielä ostamaan tuuheuttavaa versiota jos se ei kerta olekaan hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kannattaa kyllä pysytellä vaan tuossa tavallisessa versiossa!

      Poista
  2. Olen pitänyt Batisten kuivashampoista, paitsi tuuheuttavasta en.
    Inhoan yli kaiken sitä lähmäistä tunnetta jonka tuo teki, ja mitään muuta se ei sitten tehnytkään.

    VastaaPoista
  3. En osta ikinä muutakuin tuota Cherrya niin en osaa verrata...tuuheutta kun en tod kaipaa enää lisää :D välillä oli aikoja kun en käyttänyt kuivashampoota mutta nyt olen taas käyttänyt, saahan sillä aina sen yhden päivän lisää aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tavallinen kyllä pelittää niin hyvin, että en todellakaan rahojani enää tuhlaa tuohon "muka" volymisoivaan, joka tekee hiuksista harmaat, eikä sitä saa juuri millään pois.

      Poista
  4. Näissä tavallisissakin on jostain syystä eroja, esim. toi Cherry ei toimi mulla ollenkaan yhtä hyvin kuin se pinkki Blush, ja toi volyymisuihke on oikeesti aika kammottavan tuntuista kuivaa jauhoa päänahassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä tsekata tuo Blush, en muistaakseni ole sitä kokeillut.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!