sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Kysymys teille

Ilmeisesrtikin joku tätä blogia lukee - ainakin luulen. Olisi kiva, jos joku kommentoisikin.


Haluaisin tietää että mistä aiheista haluaisit kuulla.

Kiitos etukäteen.

12 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaisi tietää, että millaisia kirjoja luet ja millaista musiikkia kuuntelet. Ekaa kertaa mennessäni kylään jonnekin menen kirja- ja levyhyllyjen ääreen.

    VastaaPoista
  2. Olen ahkera lukijaksi, vaikka kommentoijana surkean laiska, siitä olen pahoillani.
    Minun mielestäni blogisi on kosmetiikkablogien parhaimmistoa asiantuntevien ja kiinnostavien kirjoitusten vuoksi. Niiden takia aloinkin seuraamaan blogiasi.
    Tykkään myös kertomuksista ulkomailla asumisesta, ruoka, kaupat yms.t. Selja

    VastaaPoista
  3. Pidän erilaisista kaupunki-, kulttuuri- ja esimerkiksi kauppavertailuista, kokkailut kiinnostavat aina, kivoja ovat olleet myös paikallistapahtumista kertomiset

    VastaaPoista
  4. Kosmetiikkajutut kiinnostaa eniten, mutta muistakin aiheista luen mielelläni. Kiitos, että viitsit kirjoittaa.

    VastaaPoista
  5. Kirja- ja musiikkimaku kiinnostaa minuakin 😊 Tykkään lukea elämästä ulkomailla, elämänmenosta ylipäätään, ja ruokajutut ovat kivoja. Kosmetiikka ei niin kiinnosta. Tai no, sen verran, että pistän korvan taakse suosituksia hyvästä päivittäiskosmetiikasta. Yksi kasvovoidepurkki kuitenkin kestää puolisen vuotta, joten sen useammin niitä ei ole tarvetta ostaa. Inhoan kasvojenhoitoa ja tuntuu aina että hukkaan elämääni kun suoritan viiden minuutin joka-aamuista ripsiväri-meikkivoide-rutiinia 😅 Kunpa olisi tasainen iho ja tummemmat ripset niin ei tarvitsisi sitäkään. T. Eeva E

    VastaaPoista
  6. Hajusteeton kosmetiikka, kulttuuri, matkailu, vähä kaikki kiinnostaa.

    VastaaPoista
  7. Pidän blogistasi sellaisena kuin se on, erityisesti kiinnostaa kosmetiikka ja reseptit. Luen kaikki muutkin kirjoitukset, on myös mielenkiintoista kuulla arjestasi Saksassa. Kosmetiikasta kokeilet itselleni aiemmin tuntemattomiakin merkkejä ja olen poiminut monta tuotevinkkiä itselleni.

    VastaaPoista
  8. olen alkanut lukemaan blogiasi vasta ihan hiljattain ja kahlannut nyt koko blogisi läpi, mielenkiintoinen. Minä olen kiinnostunut kaikkein eniten kosmetiikasta ja kaikki muu siihen päälle on plussaa. t, Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä koko blogin läpikahlaaminen on kyllä kunnioitettava teko! Palautetta otetaan edelleen kiitollisuudella vastaan, kuten muiltakin lukijoilta.

      Huomaat varmaan muutoksen. Ainakin toivon, että blogi olisi kehittynyt, ja vieläpä järkevään suuntaan. Mihin toivottavasti se vielä kehittyykin. Kiitos, että seuraat!

      Poista
  9. Mä luen tosi mielelläni sun kosmetiikkajuttuja ja sit sun ihan arki elämän hommista on kiva lukea. 😊

    VastaaPoista
  10. Löysin blogiisi nimenomaan kosmetiikkakiinnostuksen kautta. Se on edelleen se ykkösaihe. Olisin kiinnostunut myös uratarinasta tai siis tarinoista😊
    Uskoakseni olen noin samaa ikäluokkaa, niin erityisesti se millaisen kosmetiikan käytön/ainesosien/laadun olevan sopivampia meille tässä elämän vaiheessa. Aiemmin olen siis saanut hyväksi kokemia vinkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne, ja vielä kivempi, jos joistain tuotevinkeistä on ollut apua.

      Mitä tulee uratarinaani, täällä on siitäkin aika paljon. Pääsääntöisesti voin sanoa, että urani tällä alalla alkoi siitä, kun lörpöttelin baarissa vieressä seisovalle vieraalle ihmiselle. Parin kuukauden päästä olinkin tämän alan töissä. Tästä on nyt jo ikuisuus ja työpaikka sekä rooli on vaihtunut muutamaan otteeseen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!