perjantai 22. maaliskuuta 2013

Millä saa meikin pysymään?

Varsinkin huulipuna tai huulten rajaukset ovat herkästi tuhriintuvia  - ainakin minulla. Tässä pikainen postaus kokeilemastani värinkiinnittäjästä, joka toimi aika hyvin!

Collection 2000 Colour Sealer. Ihan kuin kynsilakkaa pullossa, mutta lakkamaista se ei ole.

Alkutilanne  - käteen vetäisty pari viivaa Rimmelin 1000 Kisses -huultenrajauskynää käsivoiteen päälle. Vasemmanpuoleisen raidan päälle on laitettu värinkiinnittäjää, joka näköjään vaalentaa hiukan väriä.

Ylhäältä pyyhitty sormella vasemmallepäin, alempaa oikeallepäin. Huonosta kuvastakin selviää, että vasemmanpuoleinen rajauskynän veto on säilynyt aika hyvin.

Kovankin hankauksen jälkeen väri pysyi jossakin määrin edelleen, vaikka suojaamaton raita kului jo miltei kokonaan pois.

Olin suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen! Pullo on 7 ml, joten siitä riittää moneen meikkiin.

6 kommenttia:

  1. Mistä sinä löydät collection 2000 sarjaa? Ei meillä ainakaan myydä kaupoissa... Itse olen käyttänyt (samassa hintaluokassa) eli E.L.F.iä (tilaan UK:sta) heillä on ns premium sarjassa hyviä tuotteita (löytyy niitä halvemmasta tavissarjastakin) ja nimenomaan makeup sealer löytyy premium puolelta.

    Olet oikeasssa huulipuna tuhrautuu helposti ja mitä kosteuttavampi sitä kamalampi suttu. Joskus ihmettelen miksi naiset eivät viitsi katsoa peiliin ja korjata ja sitten muistan... voisin itsekin vilkaista sinne peiliin ;)

    -nina-

    VastaaPoista
  2. Nettihuutokaupoista löytyy! Esittelen muuten kohta tässä blogissa huulipunan, joka PYSYY!

    VastaaPoista
  3. E.L.F. on muuten nykyään saatavilla myös iHerbissä, jossa hinnat ovat ylipäätään todella edullliset.

    VastaaPoista
  4. En ole aikoihin tilannut Iherbiltä (3kk on aikoihin) pitäisi kaiketi taasen katsoa mikä on tilanne. Nämä alv muutokset jättivät pienen kammon tilaamiseen, kaiketi kuitenkin tullaus on helppoa..? Teekin alkaa loppumaan jo (ST. Dalfour, Golden Mango) kyllä sieltä UK:stakin saa halvalla, näillä kun aina x prosenttia off jos tilaa tietyllä summalla.

    Aina on tilaa uudelle huulipunalle etenkin hyvälle ;)

    -nina-

    VastaaPoista
  5. Minä tilaan laiskuuttani kaikenlaista ruokatavaraa sieltä iHerbistä - kahvit, teet jne. Paketti tulee keskimäärin kerran viikossa, eikä tämän vuoden puolella ole yksikään mennyt tulliin. Tilaussummat ovat heiluneet neljänkymmenen euron molemmin puolin.

    Mistä tilailet UK:ssa? Ihan vaan kiinnostuksesta kyselen...

    VastaaPoista
  6. Lookfantastic on suurimpia suosikkeja -ei postimaksuja, meillä kun teinit on markkinavoimien uhreja eli pitää olla tietynmerkkisiä tuotteita :D (plus tarjouksia tulee usein) ja Debenhams on ihan kiva -tosin vähän hitaanlainen ja Feeluniquesta (mutta taitaa sijaita Guernseyllä eli voi jäädä tulliin) Ja sitten ihan tuotemerkkien omilta sivuilta kuten esim Sleekilta (meikkejä, kohtuuhintaisia ja hyviä)

    -nina-

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!