tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tuesday shopping!

Meni hiukan kalenteri uusiksi, kun ensi kuussa Amsterdamissa oleva konferenssi, jossa olin lupautunut vetämään yhden puolen päivän workshopin ja osallistumaan panelistina paneelikeskusteluun siirrettiinkin syyskuulle. Toisaalta hiukan harmitti, koska olin odottanut koko tilaisuutta koska siellä aina tapaa vanhoja tuttuja, eli siis saman alan kollegoita ympäri maailmaa.

Sitten tänään on taas Marks&Sparksilla 20% halvennus. Edellisen kerran pystyin vielä vastustamaan kiusausta, mutta nyt se sitten repesi. Nättejä vaatteitahan siellä on.



Tässä olisi kiva setti, jos olisi jotakin virallisempaa juhlaa tiedossa, vaan kun ei ole, joten sivuutin ne, mutta laitan kuitenkin tähän teidän ihailtavaksenne.




Nämä minä nyt sitten ostin, vaikka muutama kenkäpari ja mekko jäikin vielä seuraavaan alemyyntiin odottamaan. Tuo nyt hankittu musta mekko on niitä "Secret Support" -mekkoja, joilla saa kropastaan karistettua ainakin yhden vaatekoon :D  Nuo kengät olivat todella edullisia, vain £15.60 pari, joten saatan ostaa vielä muitakin värejä.

Uskomattoman hyvät kengät jalassa noin halvoiksi popoiksi. Pitää vaan valita suurempi koko kuin normaalisti.

Huoh, luottokorttilaskua odotellessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!