tiistai 19. maaliskuuta 2013

Takana takkuinen maanantai

Piti ehtiä postaamaan rauhallisesti heti aamusta kahvikupillisen ohella, mutta toisin kävi. Häsläkkäpäivä. Kolme kadonnutta postilähetystä, joista yksi löytyi viime tipassa (olin juuri pyytänyt lähettäjää laittamaan uuden paketin postiin) ja muut ovat vielä selvittämättä. Lisäksi takkua tämän S:llä alkavan teleoperaattorin kanssa, josta olen ennenkin valittanut. Karhuavat laskua, jonka olen maksanut tässä kuussa jo kahteen otteeseen...




Asiakaspalveluun ei voi valittaa laskutuksesta, vaan pitää soittaa samaan asiakaspalvelun numeroon uudestaan ja pyytää laskutukseen, asiakaspalvelu ei voi välittäää viestejä. Puhelimessa kunnon jonotusajat, ja s-postia ei voi lähettää, ellei ole ko. operaattorin puhelinnumeroa....mitä minulla ei ole, koska kyse on vain nettitikun laskutuksesta, ja tikun numeroa en muista ulkoa. Tulkoon nyt sitten vouti karhuamaan sitä hiukan yli kympin laskua, elleivät itse hoksaa laskutuksessaan! Vähän yli kuukauden päästä pääsen eroon mokomasta toimimattomasta operaattorista ja heidän oikuttelevasta tikustaan.

Kummasti kuluu koko päivä moiseen joutavanpäiväiseen tussarointiin.

Pitää kuitenkin hiukan kertoa kokkailukokeilustani. Tuossa aiemmin postasin savukalalaatikon reseptin, ja joskus olenkin sitä tehnyt kylmäsavukalasta ja laittanut munamaitoon pinaattia. Nyt laitoin pinaattia noin maidon tilavuuden verran, ja sekoitin sen, munat, maidon (suurin osa oli kyllä kermaa) ja mausteet blenderissä ennen seoksen kaatamista kalansiivujen päälle. Laatikosta tuli hiukan kohokasmainen, muna kun ehti hiukan vaahdottua tehosekoittimessa. Väri oli mitä hurjin tumman vihreä, mutta maku oli mielestäni vielä parempi kuin tillillä maustetun munamaidon kanssa tehtäessä (tähän pinaattiversioon siis ei tule tilliä).

Hiukan jäi vielä syötäväksi aamiaiseksi huomenna, mutta valokuvaa en taida tänne sen shokeeraavan värin takia laittaa, mutta kokeikoon sitä jokainen pinaatista pitävä ja ennakkoluuloton ruoan värin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!