lauantai 23. maaliskuuta 2013

Tästä naamani tykkää!

Olen tykästynyt suihkutettaviin kasvovesiin. Ei sitä ainaista tuhrausta pumpulipallojen kanssa, eikä pumpulikuitujen nyppimistä pois silmäripsistä jne. Toisekseen kuvittelen, että kasvovettä kuluukin vähemmän.

Tämä kasvospray on Andalou Naturalsin Aloe + Willow Bark Pore Minimizer, joka nimensä mukaisesti kutistaa ihohuokosia. "Aktiiviselle ja rasvaiselle iholle", sanotaan pullossa, mutta ei se minun sekaihoani ole mitenkään kuivattanut. Puoli pulloa on jo käytetty, joten kuivattava vaikutus näkyisi jo. Oikeastaan se tuntuu paremminkin kosteuttavalta. Naamaa ei kiristä sen käytön jälkeen.



Tykkään tästä siinä määrässä, että aion hankkia toisenkin pullollisen tämän loputtua. INCI-lista näyttää tältä:


Aloe barbadensis juice* hamamelis virginiana (witch hazel)*, panthenol (Pro-vitamin B5), tocopherol (vitamin E) lauric acid, fruit stem cell and bioactive 8 berry complex*, epilobium angustifolium 8 berry complex*, epilobium angustifolium (willow herb) extract, magnesium ascorbyl phosphate (vitamin c), salix alba (willow bark) and spiraea ulmaria (meadowsweet) extracts*, salicylic acid, aspalathus linearis (rooibos), hibiscus rosa-sinensis, and camellia sinesis (white tea) extracts*†, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, cinnamomum camphora (camphor) oil, mentha piperita (peppermint) and thymus vulgaris (thyme) oils*
*Organic †Fair Trade

Salisyylihappo kuorii ihoa lempeästi, ainakin mustapäät ovat naamasta vähentyneet tämän käytön myötä, mikä on hyvä asia. Kasvovesi on myös parabeenitön, sulfaatiton, ftalaatiton, orgaaninen, non-GMO, vegetaarinen, eikä sitä ole testattu eläimillä. Mitäpä muuta tässä enää voisikaan toivoa? Aloe pitää näköjään myös herkästi punoittavan ihoni rauhoittuneempana. 
Kiinnostuin tätä myötä myös tämän merkin muista tuotteista, ja taidan hankkia jotakin kokeiltavaksi piakkoin. Raportoin sitten taas asiasta täällä.

Hintakaan ei päätä pökerryttänyt: 178 ml maksaa tällä hetkellä alle 8 euroa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos nyt jouduin itsekin "markkinavoimien uhriksi" eli pakko saada :) Luin inci listaa innolla, itse kun kartan muutamia ainesosia vain sen pienen jutun takia, eli saan näppyjä tai ihottumaa (riippuen aineesta)

    Tämänhän pitäisi jopa uudistaa ihoa, siellähän oli kantasoluja (tosin kasveista) Mutta YR ainakin mainosti kovasti uusia tuotteita joissa oli kantasoluja...

    -nina-

    p.s. luin suurella mielenkiinnolla basilikasta :)

    VastaaPoista
  2. Minulla on ollut käytössä todella kalliitakin kasvovesiä, mutta yksikään ei ole saanut ennemmin suitsutuksia kuten tämä. Noista kantasoluistakin kosmetiikassa olen ajatellut kirjoittaa - juttu on luonnosteluasteella...

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!