torstai 1. elokuuta 2013

Être belle

Vielä saatte hiukan odotella arvonnan lopputulosta koska tänään on hiukan työasioita arvaamattomasti aktivoitunut vaikka luulin, että koko Keski-Eurooppa uinuu uneliaana lomillaan juuri nyt. Toisin siis kävi ja minulla on pari puhelinpalaveria + dinneri ystävieni kanssa vielä tänään, mutta kyllä se arvonnan tulos kohta tulee ja esittelen samalla itse palkintopaketinkin.

Mutta sitä ennen pikaisesti yhdestä ripsiväristä, jonka ostin toissapäivänä shoppailukierroksella. Kyseessä on être belle -merkkinen ripsari, jossa on ripsiä vahvistavaa hyaluronihappoa.

Merkki ei ole minulle tuttu muuten kuin että olen kuullut nimen jossakin - en vaan muista missä. Tätä vaan satuttiin myymään eräässä kauneushoitolassa, jonka ohi kuljin ja se kiinnitti huomioni.

Halusin vain itse asiassa kysyä onko lukijoilla tästä merkistä mitään kokemusta? Ripsiväri ei oli hiukan yli kaksi kymppiä, joten ei mikään superkallis.

Minulla on aika katkeilevat ripset ja mikään muu ripsiseerumi (tähän mennessä) paitsi japanilainen DHC:n ei ole tehnyt mitään ripsilleni. Viimeksi kokeilin Idol Lashia: 8 viikkoa eikä mitään muutosta. DHC sentään tuuhensi ripset hyvin.

Nyt odotan samaa tältä ripsiväriltä.

Kas kummaa, siinä oli harja hiukan samantapainen kuin Shiseidon tuotteissa, joskin tämä oli harja kun taas Shiseidolla on lähinnä kampamallinen. Silti muoto on sama, ja toimii erinomaisen hyvin nyt kun alan osata sitä käyttää.

...eikä mikään pöllömpi tulos ilman mitään pohjustusaineita ja hiukan hätäisesti ripsiin  suittuna! Alaripsissä ei ole mitään tässä kuvassa.

Suoritan arvonnan viimeistään huomenna ja ellei voittaja ilmoita itsestään kolmen päivän kuluessa, arvonta uusitaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!