sunnuntai 11. elokuuta 2013

Miesten kosmetiikkaa ja Lushia

Kävin eilen hiukan shoppailemassa kosmetiikkaa. Bootsilta oli ostoslistalla miesten juttuja, ja huomasin, että Suomessakin Sokoksilta saatavassa No 7 -sarjassa on myös miesten tuotteita.Näitä oli ostoslistallani, joten ostin ostin tuon Supercharge-voiteen ja silmänympärysvoiteen. Botanicsin orgaanista miestensarjaa oli myös kaupan edullisesti, ja samaan koriin tarttui siis kaksi silmänympärys-rollonia, Anti-aging Gingkoa.

Victorian asemalla on Lush, jonka ohi en koskaan pääse ilman kurkkaamista sisälle. Yleensä sieltä tulee myös ostettua jotakin, eikä tämä kerta ollut poikkeus.Suolasuihketta hiuksille, Shine so Bright -hiusbalsamia pikkuruisessa purkissa, toinen pikkuruinen purkki Charity Pot -voidetta, Dark Angels -puhdistusaine ja Catastrophe Cosmetic -tuorenaamion. Noilla suomalaisilla sivuilla (linkit!) ovat hinnat aikamoiset, eli UK:ssa käydessä kannattaa ostaa Lushia vaikka tuliaisiksi tai ehkäpä jopa tilata UK:n nettikaupasta.


Dark Angels oli aika vinkeänmustaa tavaraa, sitä siis kämmenelle herneenkokoinen nokare, lisätään hiukan vettä ja hierotaan kasvoille.

Böö, olipas hölmönnäköistä!
Naamio tuntui kivalta ja virkisti nuupahtanutta olemusta kummasti. Tykkäsin. Tuoretavarana se vaan pitää kuluttaa nopeasti loppuun.


Ranskalainen tuulahdus  - Paul on yksi suosikkikahvilaketjuistani.

Gloucester Road yöllä.
Tänään olisi Islingtonissa yhdet synttäribileet ja huomenna ehkä Kew'n picnic ja illallinen israelilaisystävieni luona. Minun sosiaalinen elämäni on todellakin täällä Lontoossa, ollut aina. Ei Suomessa ole mitään tällaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!