keskiviikko 14. elokuuta 2013

Livbox elokuu

Sain minäkin sitten näppeihini tämän kuun Livboxin, jonka sisältö ei saanut niinkään hihkumaan innosta. Ilmeisimmin Vichyn puhdistusvaahto oli vaihtoehtoisena Clarinsin Gentle Foaming Cleanserin kanssa, ja minua olisi juurikin kiinnostanut tuo Vichyn tuote, jota ei tietty sitten boxistani löytynyt.Huulikiilloista en kovinkaan välitä ja Ahava on sarjana hyvinkin tuttu. Ainoa, joka oli hyvinkin kiinnostava juttu, on tuo Bernard Cassieren suklaakuorinta.

Greenlandin ihoöljy, jonka minä sani omenantuoksuisena, valitettavasti houkuttelee iholle suunnattomasti pikkuötököitä. Huomasin tämän sitä kokeiltuani, kun menin ulos. Kotona on myös jostakin ilmestyneitä banaanikärpäsiä, joita näkyy tuo öljy myös kovin kiinnostavan.
Ehkäpä ensi kuussa parempi tuuri tilauksen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Sanotaanko näin, Burt's Bees oli halvempi malli Clarinsin lipperfectorista... mutta vähän vaikea ostaa jos ei netistä tilaa (taitaa olla Iherbin valikoimissa?) Ei se huono ole jos kiilloista tykkää, haju on aika kiva. Minulla oli Vichy kasvoputsarina, haju on aika vahva, hiukan tainnuttava jopa minusta. Tuosta Greenlandin öljystä tykkäsin, hierontaöljynä todella toimiva ja ihoöljynä ei jäänyt liian kauaksi aikaa pyörimään iholla, ei siinä omenan tuoksussa ollut vikaa, tosin mango tai vadelma olisivat varmaan ihania :)

    -nina-

    VastaaPoista
  2. Juu, iHerbissä muistaakseni on noitakin. Toivoisin, ettei noita huulikiiltoja tulisi tulevaisuudessa mitenkään hirvittävän isoa kokoelmaa, nämä viimeaikaiset kun ovat vielä olleet samaa sävyäkin. No ehkä tästä Burt's Beesistä ilahtuu joku ystäväni.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!