sunnuntai 18. elokuuta 2013

Toinen lempparihuulipuna

Minulla on ollut aiemmin Kanebon/Sensain huulipunia, mutta en aiemmin ole niistä hirveämmin innostunut yhtä lukuunottamatta, jonka valmistus lopetettiin jo 90-luvulla. Ei olisi kovin kevyesti tullut mieleen ostaa uutta huulipunaa - ja varsinkaan ensisijaisesti Sensain, sillä Cliniquelta on löytynyt toistaiseksi paras huulipunani ja toinen, jota olen käyttänyt tyytyväisenä on Elizabeth Ardenin Ceramide Plump Perfect Lipstick.

Molemmat pysyvät hyvin huulilla. Nyt puhun siis ns. tavallisista huulipunista, enkä vertaa esimerkiksi LipInkiin, josta voi lukea lisää täältä.

Sitten joku mainitsi jotakin positiivista Sensain Rouge Intense Lasting Colourista, ja netissä törmäsin mm. tähän kirjoitukseen. 

Se oli sitten menoa, sillä sellainen piti saada. Sokoksella hinta ei ollut mikään ihan tainnuttava, 31,50 euroa. Nettikaupastakin näkyy saavan.


Ostin värin numero 113, Utsuroikiku.

Kirkas, mutta kuitenkin pehmeä punainen. Olin ensin taipuvainen väriin 110, mutta loppujen lopuksi se olikin aika kylmä väri.Tässä punassa on juuri jotakin samanlaista kuin tuossa Cliniquen lempparipunassani: kukaan ei voi väittää, etteikö se lähtisi huuulilta kovin hankaamalla, mutta kumpikaan ei taatusti leviä itsekseen pitkin naamaa tai tartu hampaisiin. Kiilto on kaunis ja väri kestää koko päivän. Ei tarvitse olla punaa koko ajan lisäämässä tai miettimässä onko se levinnyt/tuhrustunut.

Ehdottomasti toinen lempituotteeni huulipunien joukossa, Arden tulee hyvänä kakkosena jaetun ykkössijan jälkeen.

3 kommenttia:

 1. Kääntäisinko veistä haavassa, jos kysyn eikös tuo ole Sensain tarjouspuna ainakin Sokoksen verkkokaupassa?
  http://sokos.s-verkkokauppa.fi/fi/sokos/sensai-lasting-treatment-rouge-huulipuna-37-g
  Katselin juuri samaa pari tuntia sitten ja mietin mahtaisiko läpäistä "standardini" kestävyydessä. Joskus kun tulee näitä hintavampia ostettua ja sitten kiroiltua kotona, miten saman tuloksen saa halvemmallakin (siis sotkun) Inhoan juoksevia huulipunia. Tosin tämä tuote on mahtava niiden kanssa: http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/lip-treatments/lip-lock-pencil/invt/82611. Eikä ole hinnalla pilattu, en tiedä onko apteekkien valikoimissa (siis niiden joilla on E.L.F. standi) mutta jos on hinta on 5-7 euron tuntumassa.

  -nina-

  p.s. kiitos vaahtokarkkien reseptistä, olen sitä miettinytkin, että voisi kokeilla ja on pitänyt reseptiä etsiä :)

  VastaaPoista
 2. korjaan itse itseäni, ei muuten tainnutkaan olla sama :)

  VastaaPoista
 3. On hassua kuinka nuo ovat kuitenkin liki saman nimisiä, sekaannusta tuottavaa... Pitäisi varmaan päästä hypistelemään liikkeeseen tuota toistakin, josko olisi yhtä hyvä. Hinta kun ei ole paha.

  Minulla on tässä edessäni toinenkin Sensain huulipuna, eli noista tarjoustuotteista toinen, Sensai Deep Moist Shine Rouge. En tykkää. Se on ohut, huulikiiltomainen, eikä pysy sitten lainkaan huulilla. Tyyliä "sävytetty huulirasva".

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!