sunnuntai 25. elokuuta 2013

Treenipäiväkirja - 11 viikkoa takana ja hiukan muuta asiaa

11 pitkää viikkoa siis takana! Viime viikkoina en ole käynyt salilla ihan joka päivä, mutta lepopäivät ovatkin tarpeen ainakin jos lihasta aikoo kasvattaa. Edelleen pitäisi lisätä aerobista liikuntaa, mutta sitä yhä vaan inhoan... Käyttämälläni salilla piti alkaa syksyllä jooga, mutta kas, eipä sitä uudessa ohjelmassa mainittukaan. Pieni pettymys.

Alan nyt myös olla siinä pisteessä, että kuntosalillakin kaipaisi uusia tapoja treenata. Samaa ohjelmaa on nyt viikkotolkulla jauhettu läpi painoja korottaen. Alkaa hiukan maistua puulta.


Perjantaina treenin jälkeen huomasin, että hiki haisi voimakkaasti ammoniakille, eikä lähtenyt treenikamppeista pesussa kunnolla se haju. Laitoin vaatteet likoamaan yli yöksi. Se haju oli todella pistävää ja kieli liian proteiinipitoisesta aterioinnista. Lähtihän se haju sitten lopulta ja nyt viikonloppuna vähensin hiukan proteiinia ravinnosta. Eihän sitä periaatteessa saisi syödä niin paljoa, että sitä riittää poltettavaksi saakka, vaan 1 g per painokilo riittää. Tai jos laihduttaa niin 1 g proteiinia per tavoitepainokilo.

Viime viikolla myös selviteltiin keskussairaalassa viime kuussa kesken jääneen leikkaukseni uusintaa. Lopputulema: Ei nyt ainakaan toistaiseksi leikata uudelleen, sillä nyt on leikelty yleisanestesiassa niin monta kertaa, että aletaan olla riskirajoilla sen suhteen. Seuraillaan nyt sitä kasvainta vaan ja mietitään asia uusiksi myöhemmin.

Minulla itselläni on aikalailla EVVK-olo sen suhteen. Toivon tietty, että se pysyy lääkityksellä jotenkin kurissa. Tuon syöpälääkkeen kuitenkin haluan vaihtoon, koska sivuvaikutukset todentotta repivät hermoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!