sunnuntai 18. elokuuta 2013

Reissunaisen ja kauniiden maailmanjulkkisten paras ystävä

Sattuipa silmiin Iltalehden artikkeli, jossa kerrottiin julkkisten suosimasta saippuasta. Tässä alkuperäinen juttu Daily Mailin nettisivulla.

Ei ole ensimmäinen kerta kun jossain lehdessä kerrotaan maailmanluokan julkkisten käyttävän tätä saippuaa. Minäkin olen huomannut tuon saippuan käytännöllisyyden, monessakin tilanteessa, sillä käytän tuota 18-in-one -saippuaa. iHerb on myynyt tätä sarjaa jopa ihan pieniäkin pulloja, mutta nyt näkyy valikoima olevan suppeampi, mistä tulikin nyt sitten paniikki saada varaston täydennystä. UK:n Amazonista tosin löytyy, joten ei hätää.

Dr. Bronner'sin saippuat ovat siis orgaanisia öljyjä sisältäviä, täysin biohajoavia, reilun kaupan tuotteita ja oliiviöljypohjaisia (castile soap siis on tyypillisesti jo vuosisatoja Espanjan Kastilian alueella tuotettua mietoa saippuaa, jossa ei ole kovia pesukemikaaleja tai liuottimia).


Piparminttuinen 18-in-1 antaa potkua aamusuihkuun.

Kyseessä on todellinen monikäyttötuote, mikä tekee pikkupullosta erittäin pätevän reissuseuralaisen. Sitä voi käyttää itsensä pesemiseen kiireestä kantapäähän (myös hiukset), hammastahnana (no, ehkä en tällä hetkellä matkalaukussa majailevaa ruusuntuoksuista siihen käyttäisi, kuvassa olevaa piparminttua kylläkin), vaatteiden pesuun (jopa herkille kuiduille kuin silkki - ripaus leivinsoodaa tekee siitä vieläkin paremman pyykinpesuaineen), astioiden pesuun, deodoranttina (en ole kokeillut!), siivoamiseen, ripaus vesilasiin tekee siitä hyvän suuveden (enpä ole kokeillut tätäkään!), lemmikkieläinten pesuun, veteen sekoitettuna ja kasveihin suihkutetuna toimii hyönteismyrkkynä, veteen sekoitettuna toimii partavetenä jne. Täällä tarkemmin asiasta.

Siis matkalla tilaa säästävä tuote. Eikä ole hinnalla pilattu. Kuinka moni lukijoista käyttää?


1 kommentti:

  1. Kerran nuuhkin nuo Stockalla läpi, mutta suosikkia ei sillä kertaa löytynyt. Johtunee oliiviöljypohjasta, joka on saippuoissa hiukan takakireän hajuista :) Täytyypä ottaa tuo piparminttuinen lähempään tarkasteluun kesällä, kun on lämmintä eikä olo tunnu koko ajan viluiselta.

    Toivottavasti sua ei ärsytä, että kommentoin vanhoihin kirjoituksiin? Nämä vaan on monet täysin ajattomia, joten helposti innostuu jotain kommentoimaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!