tiistai 13. elokuuta 2013

Rähjääntynyt oloTäytyy sanoa, että tänä aamuna kyllä näytin todellakin siltä kuin olisin ollut viikon valveilla. Eikä se kauas totuudesta taida heittääkään. Viime yönä nenä äityi nokkumaan verta ja sen kanssa sitten menikin yö valveilla kun se ei ollut tyrehtyä ollenkaan. Jostakin syystä tätä tapahtuu joskus reissatessa ja onpa se  auennut suoni joskus poltettukin nenun sisäpuolella.


Loungen tarjoomuksia (molemmat kuvat).
Onko kenelläkään vinkkiä millä saisi freesattua nopeasti ulkonäkönsä reissussa? Minä en tunnu pääsevän kotoa kovinkaan kauaksi kun on jo todella nuhjuinen olo. Tänään en tosin vaivautunut laittamaan naamaa mitenkään ja tukankin klipsautin ylös kiinni.

Mutta kynnet ovat hyvät! Kiitos kestolakkauksen. Nyt muuten Facebookissa arvotaan Sensationails-kittejä, joten osallistukaapa, jos vaikka lykästäisi.

3 kommenttia:

 1. Uni taitaa olla ainut mikä siihen auttaa, itse vaihdan kahvin mahdollisimman usein reissussa vihreään teehen (ja sitähän saakin Suomessa monesta paikasta ;) helpottaa univaikeuksia mutta pitää olon kuitenkin suht rapsakkana. Muutenkin hedelmä painotteinen ruokavalio auttaa vähän. Joo ja voi kaikkia savett tyylisiä jutskia kantaa mukana ja käyttääkin, mutta jos on väsynyt ei ne oikeasti auta. Minä ainakin itse saan jonkinlaisia hikoilu/rasvoittumiskohtauksia + päänsäryn kun olen virta ihan lopussa reissussa.

  -hiikka-

  VastaaPoista
 2. Niin, uni on kyllä todella tärkeää. Muuten sitten Kate Mossin keino täyttää lavuaari (jää)vedellä ja upottaa naamansa sinne on toinen keino, joka hiukan freesaa.

  VastaaPoista
 3. Minulla ei auta muu kuin reipas lenkki ulkoilmassa, ja sekään ei välttämättä pitkäksi aikaa. Onnistun rähjääntymään ja väsähtämään jokseenkin täydellisesti jo pelkästään Turku-Helsinki-välillä...

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!