lauantai 31. elokuuta 2013

Kammottavat kantapäät

Meillä lienee jokin sukuvika että kantapäät sarveistuvat helposti ja halkeilevat sen myötä. Eikä se karheuskaan kivaa ole, repii lakanoita ja sukkia kuluu.

Olen ennemminkin täällä valittanut asiasta ja kyllä, kokeiltu on jos jotakin salvaa ja keinoa. Toistaiseksi parhaat tulokset on saatu aika-ajoin toistuvilla käynneillä jalkahoitajalla, noilla kaukoidän ihmeellisillä kuorintapusseilla ja höylällä.

Kävin taannoin apteekissa ja silmiini osui uusi keino päästä eroon kovettumista.Laastari, jossa on jopa 40% salisyylihappoa! Kuulosti hyvältä ja ostin pari pakettia, sillä hintakaan ei päätä pyörryttänyt. Käyttöohjekin vaikutti sopivan yksinkertaiselta.
Yhdessä pakkauksessa oli kolme levyä, joista voi leikata tarvitsemansa kokoisia ja -muotoisia kappaleita hiukan huopamaisen paksua laastaria. Yhtä laastaria pidetään kaksi päivää, sitten vaihdetaan, ja toisen kahden päivän kuluttua kovettuma vain liotellaan pois.

Todella yksinkertaista! Mutta.....kesän sandaalikautena laastari kyllä kantapäissä pisti todella silmiin. Toisekseen ne olisi varmaan pitänyt teipata ilmastointiteipillä paikalleen, sillä minun laastarini tapasivat mystisesti kadota jonnekin päivän kuluessa. Yritin pitää sukkiakin jalassa yöllä ja päivällä, mutta laastarinpalat löytyivät sitten liimautuneena sukkien sisäpuolelle. En käsitä.

Joten toistaiseksi ei yhdestäkään kovettumasta ole päästy näiden lappujen avulla, mutta aion kokeilla vielä uudelleen.

3 kommenttia:

  1. Facediilissä tarjottiin tänään kalapedikyyriä Turkkuses, oletko koittanut sellaista? Liekö tehokas esim verrattuna niihin kaukoidän hedelmähappotossuihin?

    VastaaPoista
  2. Joo, huomasin. Olen kyllä kuullut, että se on hiukan epähygieenistä koska kaloille ei vaihdeta vettä joka pedikyyrin jälkeen ja toisekseen asiakas ei voi tietää, mitä ne ovat juuri syöneet.

    VastaaPoista
  3. Heh, totta, ties mitä silsaa ovat popsineet poskeensa :D

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!