tiistai 19. huhtikuuta 2016

Avonin uusi "tuplatuote"

Ainakin siis luullakseni tämä on uusi tuote, joskaan en ole siitä ihan niin varma, koska en Avonin tuotevalikoimaa ole aktiivisesti seuraillut.


Avonin magiX prime and set spray on nimittäin kyseessä. Varmaan matkoilla hyvä juttu, kun ei tarvitse kanniskella kahta putelia erikseen meikin pohjustukseen ja kiinnittämiseen. Pullossa on tosin 125 ml, joten lentomatkailija ei voi viedä tätä pulloa konen kabiiniin mukanaan :(

Käyttöohje kertoo, että kasvoja pitäisi suihkutellla kasvoja 2-4 kertaa noin 20-25 cm:n etäisyydeltä.

Minä nyt tietty luin vasta käyttiksen ekan kokeilun jälkeen, ja olisi ehkä ollut syytä lukea ennen kokeilua, sillä manailin itsekseni kun jouduin odottelemaan aineen kuivahtamista naamalla.

Toimiihan tämäkin, mutta ei ole niin hyvä kuin Colosén Tyrninaamio ja La Roche-Posayn Zerozinc - kombo. Nähtäväksi jää, miten se pelittää kesähelteillä. Siinä missä Zerozinciä voi huoleti suihkautella naamalle tarpeen mukaan, pitää tutkia, kerrostuuko tämä jotenkin, jos sitä lisäilee pitkin päivää. Tai onko siitä edes apua ihon mattana pitämisessä. Jonkinlainen liftaava vaikutus sillä kuitenkin on.

Niille, joita tämä Avonin kombotuote kiinnostaa, voin kertoa, että se on ko. firmalla nyt tarjouksessa, eli vain 6,95 euroa normaalin kympin sijasta. Noin edulliseksi se on kuitenkin ihan hyvä ostos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!