keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Livbox, huhtikuu 2016

Livboxin huhtikuun teemana on "Hipiä heleäksi". Jotenkin arvelin siellä olevan ihonhoitotuotteita, mutta olihan siellä muutakin. Värimaailma oli taas pinkki valkoisella pehmukerouheella.


Aloitetaanpa ilahduttavammasta päästä, eli hiuslakasta. Cutrinin Chooz Super Strong -kiinne on mukava pikkupullollinen, joka sujahtaa heti käsilaukkuun käytettäväksi.

Toinen kiinnostava tuote on Osis+:n Big Blast -volyymigeeli, joka lupaa olla tahmaamatta hiuksia ja antaa voimakkaan tuen ja kuumuussuojan. Volyymia ei oma pehkoni oikeastaan kaipaa, mutta muut ominaisuudet tekevät siitä mielenkiintoisen kokeiltavan. Tosin voihkin jo etukäteen tuota föönin käyttöä, kun en jaksaisi sillä koskaan hiuksiani kuivattaa. Mutta katsotaan, miten käy.


SIM:in System 4 Oil Cure Hair Mask on varmaan kuin tehty mun päänahalleni, joka hilseilee ja kiukuttelee koko ajan nyt kun en ole salilla pessyt sitä Herbinalla, josta päänahka tykkää. Menee kokeiluun. Turhan pieni tuubi tosin oli.

Lumenen Arctic Glow -huuliöljy on myös mielenkiintoinen kokeiltava.

Colgaten hammastahnaa oli taas täysi tuubi. Eikös tätä ole ollut jo aikaisemminkin? Valkaiseva hammastahna on aina OK, ja menee kyllä käyttöön, joskaan siinä ei mitään jännitysmomenttia ole.

Lopuksi paketissa oli täysi pullollinen Garnierin Respons Mythic Olive -vartaloöljyä. Täytyisi näitä ruveta käyttämään oikein täydellä teholla pois, sen verran on öljyjä tuolla kylppärissä jo ennestään.


Pitkäaikaistilaajien yllärinä oli loodan pohjalle piilotettu Ecotoolsin p´kuoriva pesukinnas. Näitä pesuhärpäkkeitäkin on moneen lähtöön, mutta kokeillaan nyt tämäkin.

Lisäksi loodassa oli alennuslipuke Anttilan nettikauppaan; -20% Colgaten valkaisukynästä ja hammasharjasta koodilla CGEXPERT. Tarjous on voimassa ad 15.4.

Että silleen. Ei nyt mitään kovin jännää, mutta käyttökamaa taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!