sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

BB, CC, DD ja EE, sekä muuta pöhinää

Olin mennäviikolla Turun Varissuolla käymässä Colosén esittelytilaisuudessa, joka oli aika valaiseva moneltakin osalta. Räväkkä täti-ihminen kertoili ihonhoidosta ja teki esittelymeikin eräälle toiselle täti-ihmiselle.

Samalla hän kertoili, mikä ero on BB, CC, DD ja EE-voiteilla. Kirjaimet kuulemma menevät hiukan kuin rintsikoiden koot, aina kevyemmästä tuhdimpaan. Hyvä vertaus.

DIMillä on sitten näköjään BB-sukkiksiakin.


Colosé on kosmetiikkamerkki, jonka tuotteilla olen saanut kosmetologi-tätini tekemän ekan kunnon meikkini 14-vuotiaana. Vai mahdoinko olla niinkään vanha... Jokatapauksessa luomiväri oli silloin vaaleanvihreää ja hienolta näytti. Minuun myös tekivät ne banaani-, avokado- ja mandariinivoiteet suuren vaikutuksen. Samoja voiteita myydään edelleen.Annikankulman kynsibaari

Colosé on vaan valitettavasti sellainen merkki, jota ei joka paikasta saa. Eikä netistä tilaamalla, ainakaan käsittääkseni. Turussa sarjaa myy Christian Breton -kauneuskeskus Linnankadun alkupäässä kirjaston lähellä, sekä nyt vasta kuulin, että hoitola Annikankulma Varissuolla myy sarjaa myös (kiitos venäläissyntyiselle kosmetologiystävälleni Jannalle kutsusta tilaisuuteen!).

Sain samalla tehtyä tilauksen Tyrninaamiosta, josta aiemmin olen kertonut mm. täällä. Se on ehdottomasti paras pikakaunistaja meikin alle. Naamiona en ole koskaan sitä käyttänyt. Samalla tilasin kompaktin meikkivoiteen, josta sitten myöhemmin lisää omassa postauksessaan.

Varissuo on paikka kaukana Turun keskustasta, jossa asun. En ole alkuperäinen turkulainen, joten matka sinne oli todella monen mutkan takana, ensin sompailin auton kanssa etsimässä paikkaa, sitten ravasin ympäri kauppakeskusta, mutta hoitola sitten lopulta löytyikin helposti.

Varissuon alue oli ennen aika huonossa maineessa, mutta ilmeisestikin rauhoittunut nyt paljon. Maahanmuuttajia siellä asuu todella paljon ja se näkyi myös liikekeskuksen asiakaskunnassa. Minulle se oli aika piristävä reissu, sillä siellä oli ihan kuin olisi ulkomailla käynyt :D Liikkeiden valikoima oli suunnattua ulkomaalaisille, ja fiilis oli hiukan kuin olisi ollut jossakin basaarissa (näin vähällä voi minua ilahduttaa nyt kun olen joutunut katkenneen koiven kanssa olemaan monta kuukautta kotosalla, heh). Eräässä liikkeessä oli paksu musta nainen tiskin takana lörpöttelemässä puhelimeen (moikkasi kuitenkin minua iloisesti, kun menin hypistelemään tavaroita) ja myynnissä oli niin vaatteita, huiveja kuin eksoottista kosmetiikkaa.

Tokmannissa oli myynnissä puolalaista Eveline-merkkistä värikosmetiikkaa! Sitä on joissakin blogeissa kovasti kehuttu, enkä yhtään ihmettele, sillä puolalainen kosmetiikka on ainakin minun arvioissani todella kovaa tasoa. En ostanut mitään, mutta ehkä menen uudelleen katsomaan....
Tokmannilla oli myös ylläolevaa Yven-merkkistä sarjaa. En ostanut sitäkään, mutta siksi kyselisinkin, jos jollakulla lukijoista on jotakin kokemuksia siitä?


2 kommenttia:

  1. Toi yven on kai jokin uutuus merkki mutta en oo vielä ite kokeillu

    VastaaPoista
  2. En tunne ko merkkiä, mutta tosiaan - hauska vertaus tuo rintsikkajuttu :-)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!