Jos pidät kanafileistä, tässä nopea ohje, jolla taiot maukkaat kanafileet uunissa nopeasti vaikkapa salaatin kanssa tarjottavaksi.
 |
Tarvitset: kanafileitä, pestoa (tässä punaista pestoa, vihreäkin käy), raastettua parmesaania tai pecorinoa, parmankinkkuviipaleita ja luomusitruunaa tai limeä viipaleina. |
 |
Sekä joko salviaa tai basilikaa tuoreena. |
Laita kulhoon muutama ruokalusikallinen pestoa, hiukan juustoraastetta ja sekoittele siihen kanafileet marinoitumaan joksikin aikaa. Laita uuni kuumenemaan 180 C.
 |
Kääri jokainen kanafile parmankinkkusiivuun ja laita jokaiseen "pakettiin" viipale sitruunaa tai limeä ja muutama yrtinlehti. |
Paista uunin keskitasossa, kunnes kananfileet ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!