perjantai 1. huhtikuuta 2016

3+1 Päivää Sokoksissa

En yleensä mitenkään hullaannu tällaisista alepäivistä (niitä kun näkyy olevan kuitenkin jatkuvasti), mutta lähdinpä nyt shoppailemaan, kun ei oikein muutakaan tekemistä ollut - näin saikkarilla siis.


Ensimmäisenä oli mielessä ostaa tämä Desigualin mekko, joka osoittautui olevan vahvasta puuvillatrikoosta tehty, joskin luulen, että printit eivät ole siinä kovin pitkäkestoisia. Mekko maksoi alta 50 euroa.


Tässä L300 - pakkauksessa (Intensive Moisture -kasvovoide ja saman sarjan silmänympärysvoide) oli hiukan heräteostoksen makua, mutta alta kympin maksavana se oli erinomainen ostos. Iho kiittää!


Garcia Jeansin t-paitaa ja sen ostoa funtsin hiukan aikaa, mutta koska t-paidat, joissa ei ole pieni kaula-aukko, ja joissa on muutenkin kiva malli (=pieni sisäänotto takana vyötäröllä), joka ei tee kurvikkaasta ihmisestä laatikon näköistä, ovat harvassa, ostin tämän. Noin 22 euroa.


Yotuelin hammastenvalkaisukynä oli kyllä mitä suurimmassa määrin heräteostos, mutta ehkä se toimii, olen nyt pari päivää käyttänyt. Järkevämpää olisi tietty välttää kahvin, teen ja punaviinin juontia :D  Mut niin, pitää kai sitä ihmisellä jotakin paheitakin olla, muuten elämä kävisi aika tylsäksi...Sitten kun hiki päässä on kulutettu tarpeeksi rahaa, pitää saada kahvia. Tässä kupponen mango-chiavanukkaan ja vesilasin kanssa.

Täytyy varmaan vielä tänään pyörähtää ostoksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!