torstai 31. maaliskuuta 2016

Viikon iHerb - tärpit

Jälleen tarjouksissa on kaikkea kivaa! Kuten mm.2 taalaa maksava California Gold vegu-monivitamiini-mineraalitabletti, 30 kpl!


Salilla kävijöille on Vegan kasvisperäisiä tuotteita -20%.


Tierra Mia Organics on ainakin minulle ihan täysin tuntematon sarja. Siinä näyttää olevan erilaisia vuohenmaitosaippuoita ja -voiteita. Noin yhdellätoista taalalla saa kokeiltavakseen raakavuohenmaitovoidetrion, jossa on laventeli-, sitrus- ja kookostuoksuiset voiteet. Kiinnostavaa!


Sea el on myös sarja, josta en ole kuullutkaan. Se sisältää  - niin, meren suoloja yms. Aqua Elixir Micellar Toner on suihkutettava ja poispyyhittävä misellivesi, jonka taidan kotiuttaa noin 11 taalalla. kuulostaa toimivalta! Se on antibakteriaalinen ja sisältää appelsiinin eteeristä öljyä.


Ecco Bellan kosmetiikkaa olen joskus ostanutkin, nyt en vaan muista mitä.... Kiinnostavin näin äkkiseltään näyttäisi olevan Leave-on Invisible Exfoliant & Blemish Remedy, ainakin kehujia löytyy. Avaa tukkeutuneet huokoset. Harvinaisen paljon kehuja on saanut myös merkin ripsiväri ja huulipunat. Muutakin värikosmetiikkaa löytyy.


Sitten taas jotakin mukuloille, eli ThinkBaby  - lasten turvallisia ruokajutskia.


Hännän huipulla Tate's, jolta saa mm. suosittua luomushampoota ja hoitista. Eikä maksa paljoa!Loppuunmyynnit kannattaa myös katsoa (KLIKS), ja kauppaanhan pääset tästä linkistä.

Joku muuten kyseli taas luottokortilla ostamisesta. Minusta se on se rurvallisin netistäostamisen muoto, edelleen sanon näin. Jos väärinkäytöksiä löytyy (ja ikinä ei ole ainakaan iHerbin taholta näitä ollut), voit vain reklamoida kortin myöntäjälle ja asia hoituu. Visa Electron käy myös tässä kaupassa, mikäli olet antanut kortillesi nettiostosoikeuden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!