torstai 3. maaliskuuta 2016

...jatkoa eiliseen, eli suosikit, joista en luovu, osa II

Pitää vielä muutama tuote lisätä eiliseen listaan. Kriteerinä on se, että olen jatkanut ko.tuotteen ostamista sen ekan pakkauksen jälkeenkin.

Dermaglow'n Radiance Rx Anti-aging Mineral Brightening Treatment on yksi näistä suosikeista. Olen aina ostanut sitä ulkomaan työmatkoilta, mutta kuulemma sitä saa myös Kickseistä ja eleven.se:stä. Todella riittoisa, puuterimainen tuote, jolla on hyvä parannella meikkiä illan kuluessa, ja tietty sillä saa meikin viimeisteltyäkin hyvin.Siitä sanotaan eleven.se:n sivuilla seuraavaa:

dermaglow RADIANCE Rx Anti-Aging Mineral Brightening Treatment

Revolutionary powder complex of 100% pure, nutrient-enriched minerals provides anti-aging properties, natural protection against environmental elements and encapsulated water for instant brightening and more radiant, younger looking skin. Kovin on ollut kehuttua tavaraa jo vuosia sitten naistenlehdissä niin Suomessa kuin muualla. Kuulin kuitenkin nyt, että sen valmistus olisi lopetettu, joten hamstraamaan, naiset! Se säilyy kauan puuterimuotoisena, joten ainakin minä aion hankkia pari varastoon.
 • Instant, long-lasting luminous coverage.
 • Restores radiance and tone.
 • Natural protection against environmental elements.
 • A silky smooth feel with added hydration.
 • Suitable for all skin tones.
Size: 9.5 g

Periperan "kissakynsilakat" (ks. pullon korkki!). Pesevät mennen tullen muut lakat sekä kestävyydessään, että huikeissa sävyissään. Oh!!! Ja mitä sanotte siis näistä?

Näillä lakoilla minullakin pysyvät muutaman päivän kynnet ihan kunnossa.

Jos sitten ihon kuntoon vaikuttavista tekijöistä puhutaan, yksi parhaimmista siinä suhteessa ovat Strath-tabletit (tai niiden nestemäinen muoto).


Ei voi muuta kuin sanoa, että toimii, kun niitä asianmukaisesti aikansa syö! Minä syön jatkuvasti ja oma ylläpitoannokseni on hiukan pienempi suositellusta.

Tässä nyt nämä äkkiseltään mieleen tulevat tällä kertaa.


5 kommenttia:

 1. Olikin unohtanut kuin ihania noi periperan lakkapullot ovat.Yhtään ei vielä itseltä tosin löydy mutta oon ihastellu niitä

  VastaaPoista
 2. Kivoja nuo lakkapullot ja laatu kuulostaa houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 3. Todella hyvin pysyviä lakkoja, niitä ei vaan taida oikein saada mistään enää, ainakaan noita metallisävyjä.

  VastaaPoista
 4. Onpa upeita lakkapulloja! En ole koskaan merkistä kuullutkaan :o!
  Entäs nuo Strathit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peripera on korealainen merkki. Strathia saa Suomesta varmaan jokaisesta luontaistuotemyymälästä ja -osastoilta. Briteissä sitä taas ei tahdo löytyä mistään muuta kuin nestemäisenä.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!