tiistai 15. maaliskuuta 2016

Givenchy Live Irrésistible

Kuten varmaan olen montakin kertaa maininnut, parfyymiheikkouksiani ovat pääsääntöisesti Guerlainin ja Givenchyn tuoksut. Nyt satuin saamaan näppeihini pienen pullon Givenchyn Limited Edition (2015) -tuoksua nimeltä Irrésistible.

Tuoksun keulakuva on Amanda Seyfried.

Pelkkä mainoskuvakin kertoo siitä jo paljon ja tuoksu vie jonnekin Pariisiin ruusujen keskelle. Syömään ananasta? Ananas on myös osa sen tuoksua, hyvin makea sellainen. Aika herkullinen tuoksu kaikenkaikkiaan, todella makea, mutta ei kuitenkaan liikaa. Eikä ruusuntuoksu tallo yli ambran ja mausteisuuden, joita parfyymistä myös löytyy. Sitrushedelmiä, ehkä? Passionhedelmää, vaniljaa...patsulia? Hieman karkkimaisuutta.


Jään hiukan ymmälleni, ja lopulta sieraimiini jää kummittelemaan ananaskarkkien tuoksu. Juuri niiden kovien, joista en tykännyt, mutta joita piti aina vetää kaksin käsin kuitenkin.

Kuva: lily.fi
Tai sitten ruusupuskan tuoksu. Maustettuna hitusella pippuria. Siinä on myös jotakin Guerlainin tuoksuille tyypillistä, en tosin osaa sanoa, onko se makeus, vai mikä. Ruusujen puolesta se myös muistutta Lancômen Trésor Midnight Rosea. Voisin kyllä sortua ostamaan tätä isommankin pullon.

Tuoksusta voi lukea lisää täältä (Fragrantica).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!