lauantai 5. maaliskuuta 2016

Livbox, maaliskuu 2016

No nyt tuli boxi, jossa ei mikään tuote varmaankaan mene hukkaan! Loota sisälsi bloggaajien suosikkeja.Kaksi boxin tuotetta oli sellaisia, joita juuri hypistelin  kaupassa aikoen ostaa, joten nappiin meni. Nämä siis ovat Cutrinin Multispray ja Lumenen Longwear Blur -meikkipuuteri. Kerrankin sävynkin kanssa oli osuttu oikeaan, eli ei tullut mitään kalkkilaivan kapteeni -sävyä vaan hiukan tummempi, eli kakkonen. Tänään kokeiltuani puuteria kuitenkin totesin sen huonommaksi kuin mitä Lumenen CC-puuteri on. Molemmissa on näköjään talkkia. Tämän puuterin tuoteselosteessa sanotaan sen toimivan "täydellisesti" Longwear Blur -meikkivoiteen kanssa, eli pitänee kokeilla sitten sen kombon toimivuutta.


Lisäksi boxissa oli Eucerinin sävytetty CC-aurinkovoide viidenkympin suojakertoimella, eli varmaan tulee käyttöön  sitten kesällä.

Dermosilin trio-kulmaväri on myös ihan käyttökelpoinen juttu! Tarpeeksi punertava sävykin vielä mukana.

Lisäksi oli (turhankin) pieni tuubi Vichyn Idéalia Skin Sleep -yövoidetta. Näitä näytteitä minulla taitaa olla entuudestaankin...mutta ei haittaa.

Plussaa siitä, että boxin suunnittelussa oli mukana uusiakin bloggaajia, eikä aina se sama kööri :)  Kiitos teille!

10 kommenttia:

 1. Ite sain myöskin boxin ja olin hiukka pettynyt.Aurinkovoidetta tuskin käytän,puuteria ei tuu laitettua ja kulmat ei tarvi väriä ku omasta takaa jo niin tummat ,hiusjuttua vois testata ja toi näytevoide varmaan tulee käytettyä
  Viime boxi oli parempi

  VastaaPoista
 2. Mä olen todella huono aurinkovoiteen käyttäjä,ja on jo nyt tullut huomattua, että käyttää kyllä pitäisi. Toivottavasti itse ryhdistäydyn sen asian kanssa.

  Unohdin muuten mainita tuon alekoodin, joka boxissa oli Dermoshopiin. Eli ilmainen toimitus koodilla Liv16 aina 31.3. tehtyihin tilauksiin.

  VastaaPoista
 3. Boksin sisällössä näkyi aika hyvin, että kosmetiikkabloggaajat valitsivat laatikkoon meikkejä ja muut vähän "käytännöllisempiä" tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - minusta olisi kiva nähdä pienempienkin blogien edustajia valitsemassa tuotteita. Voisi tulla enemmän variaatiota, mikä olisi jännempää :)

   Poista
 4. Tulinkin vastavierailulle ja liityin lukijaksi ;) Tämä boxi näyttää hyvältä ;)

  VastaaPoista
 5. Uudet bloggaajat oli tosiaankin kivoja :)
  http://maikinkotona.blogspot.com/2016/03/livbox-maaliskuu-2016.html

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!