keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Viikon iHerb -tärpit

Katsotaanpas taas, mitä olisi tarjolla. Kauppaan pääset tästä linkistä.

Rainbow Light Gummy Vitamin C Slices, eli oikein hyviä, jopa karkintapaisia vitamiiniviipaleita saa nyt 90 kpl:n purkin kolmella taalalla. Ne ovat laktoosittomia ja niissä on 250 mg C-vitamiinia + beetakaroteenia ja lykopeenia.


A.C Gracen Unique E-vitamiiniöljypullo, sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön irtoaa nyt 17,41 taalalla. Todella hyvä kuivalle iholle!


Stashin teet ovat myös tarjouksessa ja vain n. 3 taalaa per paketti. Jos olet Earl Greyn juoja, kokeile vaikka tuota double bergamot -teetä!Nivelille glukosamiinia, kollageenia, hyaluronihappoa yms. GAT-merkkisenä,60 tbl vain noin 18 taalaa.


One with Naturen Kuolleen meren suolaa sisältäviä luonnollisia spa-tuotteita, erilaisia saippuoita jne. Miltä kuulostaisi Kuolleen meren mutaa sisltävä saippua, tai sitten tämä karhunvatukka-päärynäsaippua?Perheille, joissa on pieniä lapsia, on tarjolla Earth Mama Angel Baby -tuotteita, joista löytyy niin kylpytuotteita, kuin huulirasvoja ja wellness-teesarja. Kaikki luonnollisista raaka-aineista. Käykääpä katsomassa.


Sitten viimeisenä herkkupala, eli D'Adamon tuotteet. Kyllä, tämä samainen heppu oli mukana kirjoittamassa kirjaa siitä, miten verityyppi vaikuttaa elämäämme ja millaista ruokaa kunkin verityypin pitäisi syödä jne. Luepa täältä lisää, hyvä tiivistelmä aiheesta suomeksi.

Jotkut vannovat veriryhmädieetin nimiin, täällä pieni katsaus siihen. Minun veriryhmäni on O- ja sen voin ainakin suoralta kädeltä sanoa, että viljat eivät  minulle sovi.

No täällähän on sitten ihan kaikenlaista ravintolisää eri verityyppien edustajille!Esimerkiksi tällaista viherjauhetta O-verityypille.


Lektiiniblokkareita löytyy myösjoka verityypille. Tämä menikin nyt mielenkiintoiseksi. Löysin tällaisen jutun, lukekaapa tästä. Jutussa oli ihan asiallisen kuuloiset lähteet. Pitääpä kaivella asiaa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!