tiistai 8. maaliskuuta 2016

Maailman myydyimmät hiustuotteet

Mitä hiustuotteita maailmalla myydään suurissa määrissä? Onko näistä mikään suosikkisi?

Elnettin hiuskiinnettä oli jo aikanaan minun äitinikin kaapissa. Muistan tuoksun... Näitä muuten myydään 20 pulloa joka minuutti. Varmaan syystäkin.


Batisten kuivashampoo, se Original, on tullut viime vuosina tutuksi myös suomalaisille. Näitä myydään purkillinen joka 2. sekunti. Ei mikään pieni määrä siis.


Head & Shouldersin hilseshampootakin näkyy menevän, minulle se si auttanut hilseeseen sitten yhtään. Joillekin muille näköjään auttaa, koska sitä ostetaan 110 pullollista joka minuutti.

Tangle Teezer Originalia en ole kokeillut, mutta ilmeisen suosittu sekin  on, sillä näitä myydään 18 kappaletta joka minuutti. Nytkin meni taas se määrä :)


Philip Kingsleyn Elasiciser on alunperin Audrey Hepburnille suunniteltu pre-shampoo -hoitoaine, joka vahvistaa hiuksia. Täytyy olla hyvää senkin, sillä näitä purkkeja myydään yksi per minuutti. Tätä itää varmaan minunkin kokeilla. Tätä myy ainakin Lookfantastic ja Makeupalleynkin arviot ovat eritttäin hyviä (kokonaista 4.4/5 ja 88 arviota).

Lähde Marie Claire.

3 kommenttia:

 1. Elnett löytyy kaapista, kyllä se toimii. Tangle teezer ja batiste, parhaimmistoa ihan varmasti, jopa yhdessäkin. Tangle teezer on muuten tosi hyvä puhdistaa ja pestä ja oikeasti mahtava takkujen selvityksessä, hieroo päänahankin lyhyt hiuksisilta. HD shampoo taas... kaksi lapsistani tykkää, itse ja mieheni inhotaan, eli hyvin ristiriitainen tapaus.
  -hiikka-

  VastaaPoista
 2. Heh, hauska. Mulla taas muut hilseshampoot ei auta mitään, vain toi H&S... :D

  VastaaPoista
 3. Elnett on klassikko ja toki löytyy, hyvä tuote.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!