maanantai 21. maaliskuuta 2016

Maanantaituumailuja

Viikonloppu meni osin viihteellisesti, opiskeluaikainen kämppis kävi eilen yllättäen täällä ja niinedelleen. Hieman on taas shoppailtukin, kuten viime postauksesta näkyi. Ihania Henkkamaukan kynsilakkoja (kuvassa Electric Ballroom ja Tangerine Sheen), pysyvät jopa kynsissäkin aika hyvin, eli hintaansa nähden hyviä ostoksia.Sokoksen alelaarista löytyi hyvä meikkivoide, Guerlainin Parure de Lumière. 02 Beige Clair on hiukan minulle kalkkilaivankapteeniksi tekevän vaalea, mutta itse voide kerrostuu hyvin ja saa ihon näyttämään sileältä. Hyvä peittävyys kerrostaen.Pakkaus on jämäkkä lasipurkki, ja siitä hiukan miinusta. Ei ole kovin hygieenistä kaivella sitä (vaikka mukana spaatteli tulikin) joka kerta kun voidetta tarvitsee. Kauhulla ajattelen sitäpäivää, kun tuo purkki lipeää käsistäni lattialle ja hajoaa tuusannuuskaksi sisältöineen.

Itse voide on geelivoidetta, joka sisältää ihoakosteuttavia ja valoa heijastavia ainesosia. Siinä on myös aurinkosuoja (SPF 20), merkitty myös japanilais-korealaisella systeemillä PA++. Mitä enemmän plussia, sen parempi UVA-suoja.
Tosi freesin näköinen iho tuolla kyllä tuleekin! Mukavaa maanantaita vaan kaikille!

2 kommenttia:

  1. Herkulliset lakkavärit - oih, tuo keltainen! Täytynee pistäytyä kurkkaamassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli paljonkin ihania värejä, ja jos pullollinen on alta vitosen hinnaltaan, voi sitten ostaa hiukan useammankin!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!