keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Lempparituotteet viidessä minuutissa

Haaste on kiertänyt joissain blogeissa, ja nyt yritän vastata siihenh ja haastan kaikki lukijat samaan hommaan!


Meikin alle ja naamiona Colosén tuote, josta sasnotaan seuraavaa:

PIKAKAUNISTAJA
- Masque soin vital 

Kiinteyttää, tasoittaa, kosteuttaa ja ylläpitää ihon kollageenin tuotantoa. Pikakaunistajassa on tyrnin elvyttäviä rasvahappoja sekä kosteutta sitovia merimineraaleja. Sopii hyvin viikoittaisena tehohoitona, mutta on mainio myös meikin alle – se pitää meikin raikkaana ja tasaisena koko päivän (laitetaan kasvoveden jälkeen, imeytetään ja sen jälkeen levitetään meikkivoide). Ihon kiinteyttämiseen tuotetta suositellaan käytettäväksi vähintään kolmen kuukauden kuuri.

MAC Pro Longwear -meikkivoide NW25, täydellisempää sävyä saa hakea!

e.l.f. HD -irtopuuteri. Yksinkertaisesti paras läpikuultavana versiona, joka näyttää valkoiselta  purkissa.

Lumenen huultenrajausjauskynä, sävy 6. Vaikka koostumusta ja sävyäkin on hiukan muutettu ajan kuluessa, tähän aika palaan. Täydellinen neutraali sävy!


La Prairie Cellular Treatment Foundation pelastaa silloin, kun on kiire saada naamansa valmiiksi. Huono puoli on hinta.

Missha TheStyle Under Eye Brightener  - en ole edes laskenut, montako putkilollista tätä on käytetty. Eikä maksa montaa euroa tuubi. Toivottavasti eivät lopeta valmistamista, sillä näin edullista, hyväpigmenttistä ja ohuelti tarvittavaa peiteainetta saa hakea!

Tässä nyt ainakin alkuun....

2 kommenttia:

 1. Heissan! MACin meikkivoide on kiinnostava. Millainen peittävyys ja millaiselle iholle? Ostin itse juuri vahingossa Estee Lauderin Double Wearia Maximum Coverina, voi apua, väärä väri, koska on niin liiiiian peittävä :). Piti ostaa stay in place...
  Ps. Löysin tänne jonkun muun blogista, mutta kenen, en enää muista :D. Jäänkin seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sekaiho, jossa ei tunnu oikein mikään meikkivoide pysyvän. Tämä MACin voide on sitä pysyvintä sorttia ja jopa vielä oikea sävykin, mitä en monesta valikoimasta löydä.

   Peittävyys - no se on mielestäni ihan hyvä. Ei mikään Joe Blascon peitevoiteen vertainen, mutta pysyy naamassa paremmin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!