tiistai 1. maaliskuuta 2016

Päivän iHerb-tärpit

Muutama poiminta tarjouksista, joita saa vielä  huomennakin edullisempaan hintaan! Tässä linkki iHerbin tarjouksiin.

Kesä on tulossa, ja jos haluat torjua ötökät iholtasi luonnollisesti, saatavilla on helpotusta yhdellä taalalla, eli koko purkki alle eurolla. Ostin.

Ecotoolsia saa nyt -20%, eli kaikki siveltimet, ihonpuhdistussienet, harjat, bambusukat ym. Tämä sivellinsetti irtoaa noin 11 eurolla!

Health Warrior -tuotteet, mm. chia-proteiinipatukat ovat myös -20%

Gustus Vitaen maustesekoitukset, mm. tämä Sriracha-suola, ovat myäs -20%. Tuo heidän artisaaniuolalajitelmansa kiinnostaisi.


Baby Span lasten kylpytuotteita voiteineen on tarjolla myös -20& ja samaten myös l'Uvallan sertifioitua luomukosmetiikkaa.

EO:n kosmetiikkatuotteet ovat myös samalla alennuksella, esimerkiksi tämä yöseerumi, jossa on tsubakiöljyä ja ruusua.

Tässä kuvaus seerumista:

Known as the Rose of Winter, Tsubaki Oil soothes skin and diminishes the signs of aging. This ageless elixir of Argan, Meadowfoam, Pumpkin, Rose, Tsubaki, Avocado, Macadamia, Hemp, Sunflower and Carrot Seed Oils heals dry skin by repairing and protecting the skin’s essential moisture barrier. The rejuvenating blend of Rose Damascus, Geranium, Frankincense and Immortelle essential oils infuses the spirit with resilience. Using this serum nightly reduces the visible signs of aging while you sleep.

Ilmaisista tuotteista (max kaksi per tilaus, voit tilata yhden kutakin ja masat vain postien osuuden) voi mainita esimerkiksi South of Francen ihanat tuoksusaippuat, joita on tarjolla erilaisia taalan kappalehintaan.


Alennuksella on myös tarjolla Boironin homeopaattisia valmisteita, joiden käytöstä en paljoakaan ymmärrä. Käykääpä katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!