lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kuulumisia ja hyödyllistä & edullista

Voin ylpeänä kertoa, että osaan taas kävellä! Tai siis jotenkin nilkuttelenilman kyynärsauvoja. Nytjo kaksi kertaa kaupungillakin käyneenä (ilman keppejä) pitää oikein paukutella henkseleitä. Ihanaa! Kaikkien näiden viikkojen jälkeen pääsee taas omatoimisestikin jonnekin!

Mutta sitten asiaan, eli shoppailuihin. Olen jo vuosia köyttänyt Yves Rocherin kapseleita, jotka poistavat helposti esimerkiksi leivän (tai turhien hiilareitten) aiheuttaman vatsan turvotuksen. Siis yleensä en edes leipää syö, mutta kun syön, tarvitaan jotakin turvotuksen  ja turhan ilman hoitoon. Tällä olen tullut hirveän hyvin toimeen.


Nytkin oli juuri tarjous, jossa ekaksi koriin laitettu tuote tuli ilmaiseksi. Otin siis tämän.

Kun en ihan sitä ainoastaan halunnut tilata, ostin myös kehutun muotoilutuotteen, jolla siis oli hyvät  arviot.


Nyt todella päästiinkin asiaan, eli periaatteessa tuo suihke on hennoille hiuksille (jota minun hiukseni EIVÄT ole), mutta se kyllä ihmeellisesti tukevoittaa hiusten  laatua, silti vaikuttamatta kiiltoon yms. Hinta-laatusuhde on aivan loistavan hyvä! Suosittelen.

Olen ostanut tämän tuotteen (kuten muutkin mainostamani) itse, mutta voin silti mainita, että ko. kaupassa on ilmainen toimitus ad 13.3. koodilla FREE1603. Lisaäksi saat tältäkin kaupalta ostohyvitystä nyt kun kirjaudut edun saadaksesi tästä linkistä. Olen näemmä itse ostanut sen verran nettikaupoista, että siellä oli pari viikkoa sitten ihan kiva summa odottamassa kotiuttamista.

Onko teillä muuten muita YR-tärppejä jaettavaksi?

3 kommenttia:

  1. Muotoilutuote vaikuttaa kivalta. Itse ihastuin YR:n etikkahuuhteluveteen, josta tein myös blogiin jutun joku aika sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan kokeilla tuota mainitsemaasi, pelkään vaan, että se on liian kevyt karheille hiuksilleni.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!