sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kätevää ripsienvärjäystä!

Yleensä värjäytän ripseni ja kulmani samalla, kun käyn kasvohoidossa. Joskus kuitenkin värjään ne kotona, ja yleensä olen käyttänyt Refectociliä. Nyt kuitenkin nappasin kaupasta mukaani Swiss O-Par -merkkisen värjäyspaketin ja kokeilin sitä tänään.


Pakkaus sisälsi silmien alle laitettavia suojalappuja, kaksi vanupuikkoa, ripsikamman ja pullon sekä tuubin.

Olin varustautunut sekoittelemaan aineet, kuten Refectocilin suhteen tehdään, mutta sitten vilkaisinkin käyttöohjeita. Niitä ei saakaan sekoittaa.

Pullon sisältämällä aineella sivelllään vanupuikon avulla värjättävät karvat huolellisesti ensin. Aineen annetaan vaikuttaa 1 minuutti, mutta väristä tulee voimakkaampi, mikäli aineen annetaan vaikuttaa kauemmin. Maksimivaikutusaikaa tässä ei määritelty.

Annoin aineen vaikuttaa muutaman minuutin, sitä koko ajan vahtien. Ei tummene, ei! Lopulta ajattelin, että onpas pahuksen huonotehoista ainetta ja luovutin.

Sen jälkeen värjätyt karvat piti kammata geelillä. Hupsan!!! Nehän menivät siitä ihan pikimustiksi! Ohhoh!

Tämän jälkeen karvat piti välittömästi puhdistaa. Voin sanoa olevani ihan äimänä, näinkö helppoa ja nopeaa se onkin?

Teille, jotka värjäätte itse ripsiä ja kulmia kotona, voin todellakin suositella tätä! Hintakaan ei ole päätä pyörryttävä (8,90 euroa Sokoksilla). Paketissa on aineet 12 värjäyskertaan. Ainoa asia, mitä minä moitin on noiden silmänaluslappujen liika kaarevuus, mutta voihan ne leikellä loivemmiksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!