perjantai 15. huhtikuuta 2016

Lidlin uusia meikkejä

Lähi-Liiteriin oli tullut uusia meikkejä. Kävin niiitä hiukan hiplaamassa, mutta siinä ruuhkassa en niitä alkanut sen kummemmin kokeilemaan ja kuvaamaan.  Tapani mukaan kylläkin sorruin ostamaan jotakin....

Ripsivärejä oli kahta sorttia, runsautta antavaa ja vedenkestävää. Ripsari-ihmisenä oli suuri kiusaus ostaa testiin....

Uusia huulipunia, joista ainakin yksi nudesävy oli heti tehnyt kauppansa.

Huulikiiltoja...

Meikkivoiteita, jotka olivat tehneet hyvin kauppansa. Ihan pikaisesti kokeilin, ja hyvältä vaikutti.

BB-voiteista sen verran, että UK:ssa LIdl möi jo vuosia sitten Osiris-nimistä merkkiä, joka oli ihan loistava! Oletttaisin näidenkin olevan!

Kasvonaamioitakin oli hyllyyn ilmestynyt. pikkupakkauksina.

Tietty kynsilakkoja löytyi myös. Vastustin kiusausta edelleen.....

...kunnes päästiin luomiväreihin.Luomivärinappi on kaunis, mutta viis siitä, Painatus lähtee aina ajan kuluessa. Mikä kuitenkin on tärkeintä, liittyy sävyyn ja etenkin pigmenttiin.

Pigmentti on hyvä, jopa verrattavissa joihinkin kalliisiin merkkeihin. Itse sävy on aika jännä, paletissa se näyttää siniharmaalta, mutta sitten kämmenselällä jopa liilahtavalta. Tämä kuva ei todellakaan edes tuo sitä täysin esille! Laitan varmaan kuvia lisää, kunhan kokeilen sitä silmiin. Uskoisin, että tämä sävy on aika hyvä niin ruskeille, kuin ns. "tavallisen suomalaisille" siniharmaille silmille, jotka varmaan saadaan tämän sävyn violettisuuden takia näyttämään vihreiltä.

Kaikenkaikkiaan tämä sarja mielestäni peittoaa paljon suitsutetun halpismerkki Essencen hyvin, valitettavaa tosin sanoa näin.

7 kommenttia:

 1. En edes tiennyt, että Lidlissä on meikkejä :D Pitänee ehkä pistäytyä ihan katsomassa, en tosin tarvi mitään uutta, mutta voin aina pällistellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoimaisissa Lidleissä niitä on ollut jo iät ja ajat, mutta Suomessa bongasin ensimmäiset viime syksynä.

   Poista
 2. Täytyy käydä kurkkaan valikoimaa

  VastaaPoista
 3. Minulle ei enää kelpaa muut kuin lidlin päivä- ja yövoide, päivävoide on palkittukin. Silmänympärysvoide myös käytössä anti-age kamaa siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyviä tuotteita ovatkin, kuten todettu!

   Poista
 4. En ole taas aikoihin käynyt Lidlissä kun sinne on jonkin verran matkaa, mutta ainakin kasvonaamioita ja luomivärejä täytyy ilman muuta käydä kotiuttamassa.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!