tiistai 3. tammikuuta 2017

Allure Beauty Box tammikuu 2017

Kylläpä oli aivoton päivä tänään loman jälkeen! Ihan kuin muisti olisi pyyhkiytynyt kokonaan pois, eikä ennen joulua tehdyistä hommista ollut tänä aamuna hajuakaan. Ilmeisestikin loma siis täytti tarkoituksensa!

Mutta asiaan: Alluren boxi tuli taas tänään. Kuten tuli nimensä Bette Boxiksi vaihtanut entinen Livboxkin, jonka sisältöön tutustuin Skypen välityksellä. Kommenttia siitä tämän postauksen alaosassa, joten jos et halua spoilaantua, niin katso vain tämä Alluren boxia koskeva osio.


Pioni näkyy olevan suosittu tuoksu nykyään. Tässäkin boxissa oli yksi pionintuoksuinen tuote, eli Coastal Salt & Soul Heavenly Hand Cream, Blushong Peony. Tuoksu on todellakin luonnollinen ja taivaallinen! Voide sisältää sheavoita, avokadoöljyä, jojobaöljyä (joka ei oikeastaan ole öljy vaan vaha), kurkku- ja aaloenlehtiuutetta. Imeytyy käsiin nopeasti, mistä plussaa.

Vaaleanpuneisessa paketissaan on etualalla European Wax Center Oh My Brow - highlighter. Kynämäinen korostaja, jota voi käyttää muuallekin kuin kulmaluulle. Tämä oli mielestäni boxin vähiten kiinnostava tuote, eikä yksinomaan merkkinsä tylsältä kuullostavan nimen takia.

Turkoosissa tuubissa on Tula-merkkistä kaulavoidetta, joka sisältää patentitua probioottikompleksia (ai kun ihana, että näihin on herätty kosmetiikassakin!), sheavoita, jojoba- ja saffloröljyä, C- ja E-vitamiinia sekä kurkumaa (antioksidantteja). Varsin tujun koostumuksen omaava voide on ihan mielenkiintoinen tuttavuus, varsinkin kuivan talvi-ihon hoitoon.

Tummassa pullossa taka-alalla on Kloranen silmämeikinpoistoaine, jolla saa jopa vedenkestävän meikin poistettua hellävaraisesti. Sisältää rauhoittavaa ruiskukkauutetta ja on käytännössä tuoksuton.

Kloranen vieressä on Beautyblenderin Liquid Blendercleanser. Tämä soijapohjainen meikkisientenpuhdistaja irroittaa meikkisienistä ja siveltimistä voiteiden jämät ja bakteerit. Tuotteessa on mieto laventelin tuoksu.

Äärimmäisenä oikealla on Embryolissen Lait-Crème Concentré, eli nopeasti imeytyvä kosteusvoide, joka kosteuttaa kasvot ilman parabeenejaaineksinaan sheavoi, mehiläisvaha, aloe vera ja soijaproteiinit. Voide on kevyt ja tuoksuton, kerrotaanpa sen vielä olevan monien meikkitaiteilijoiden suosima, koska se ei tee ihoa rasvaiseksi vaan parantaa ihon sävyä kosteuttamalla ihon kunnolla.

Mitäs tykkäsitte boxista?

Niin, ja se Bette Box: Mukana oli täysikokoinen Lumenen Lähde Geelivoide ja Maybellinen Push Up Angel Mascara, molemmat ihan mielenkiintoisia testattavia. Mukana oli pari tukkatuotetta, TRESemméltä ja vielä joku muu, suolssuihke ja tyvikohottaja. Manna Kadas´rin poskipunakin siellä taisi olla. Ihan hyvä boxi sekin, vaikkakin saan odottaa hetken, että saadaan tuotteet tänne Sveitsiin.

4 kommenttia:

  1. Kaulavoide onkin asia joka pitäisi muistaa. Kuulostaa ehkä turhuudelta, mutta näin aikuisemmalla iällä jo tietää miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Jos minulta kysytään, ei ole vielä löytynyt tämän voittanutta: http://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2015/05/tech-neck.html

      Poista
  2. Kaulavoide on todella tarpeen tässä ikävaiheessa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä - ja kannattaa myös muistaa käyttää aurinkosuojaa rintamuksen alueella!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!