lauantai 14. tammikuuta 2017

Kysy mitä haluat - plus arvonta

Hiukan huvittaa. Arkiaamuisin en ole mikään "early bird"  - siis saatan herätä aikaisin, mutta en vaan pääse liikkeelle. Sitten viikonloppuisin  - kuten tänään, olin pirteänä pystyssä jo viideltä. Kas kun se joskus tapahtuisikin työpäivänä!


Mutta asiaan! Monilla bloggareilla on tällaisia Q&A - postauksia, ja ajattelin minäkin laittaa omani. Askarruttaako mieltäsi jokin asia, mihin voisin/osaisin vastata (lääkkeet. luontaistuotteet, terveys, sairaudet jne)? Saa toki kysyä minustakin jotakin.

Kysymykset voi toimittaa osoitteeseen dzinni@europemail.com tai oikealla olevan kolumnin lomakkeen kautta. Aikarajaa en laita!

*****
Kyselijöiden kesken ajattelin arpoa jotakin maailmallakin hypepettyä, en vielä tiedä, mitä. Joten annathan vastauksessasi meiliosoitteesi ja vastaat kysymykseen: Kumpi kiinnostaa enemmän, ihonhoito vai meikki? valitsen palkinnon vastauksesi perusteella, ja se voi olla ihan mitä tahansa, Urban Decayn luomiväripaletista johonkin kalliiseen ihonhoitojutskaan.

Niin, ja tämä on siis taas vain vakiolukijoille, eli kerrothan myös, mitä kautta luet. Palkinnon kustannan itse, ihan vaan huomioksi.

Kaikkea saa siis kysyä, mutta arvonta suoritetaan helmikuun 15 päivä (CET) vastanneiden kesken.

11 kommenttia:

 1. Kaikkien aikojen luomivärisuosikkisi?
  Luen bloggerin kautta ja noista kahdesta valitsisin meikit.

  VastaaPoista
 2. Miten päädyit bloggaamaan
  luen bloggerin kautta
  eekku80@netti.fi
  ihonhoito

  VastaaPoista
 3. Mikä sinusta on oikeasti toimiva ainesosa anti-age -ihonhoitotuotteissa; retinol, hyaluronihappo, peptidit, niacinamide jne.?
  Luen Bloggerin kautta.
  blooomxo at gmail.com
  Ihonhoito kiinnostaa enemmän.

  VastaaPoista
 4. Olen lisännyt tämän lukulistalleni. Minua kiinnostaa sisäinen ihonhoito, avullasi löysin Strathin ja kollageenin, mutta lisää aiheesta olisi kiva. Meikit on innostavampi juttu, kun pohja on kunnossa! Pauliina

  VastaaPoista
 5. Kuinka kauan olet asunut ulkomailla? :) Meikit kiinnostaa enemmän, koska ihonhoitotuotteita minulla on niin paljon.
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Bloggerin kautta mukaan ja ihonhoito tuotteet kiinnostaa. Ja kysyisin oletko matkustellut monissa maissa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihonhoito on lähellä sydäntäni, kun ikääkin on jo kertynyt. Seuraan Bloglovinin kautta. Kysymykseni on lähetetty sivupalkista äsken. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Bloggerin kautta seuraan ja olen enemmän kiinnostunut ihonhoitotuotteista. Kysyisin, mikä on nykyisin suosikkiruokareseptisi? :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Päädyin siihen, että annan palkinnoksi sveitsiläisen Starskin-merkin naamiopakkauksen! Muunmuassa ASOS myy niitä, mutta tässä pakkauksessa on vaahtoava kuorintasieni (Glowstar Perfection), kosteuttava naamio (Red Carpet Ready), käsinaamio (Hollywood Hand Model), jalkanaamio (Hollywood Walk of Fame), silmänaamio (Eye Catcher) ja hiuspanta. Luulisin, että setti on sellainen, jota ei normaalisti tule ostettua?

  Linkki ASOS: http://www.asos.com/women/beauty/a-to-z-of-brands/starskin/cat/?cid=20890

  VastaaPoista
 10. HUOMAA myös kysely tuolla oikeassa yläkulmassa!

  VastaaPoista
 11. Osallistuin arvontaan yhteydenottolomakkeella, toivottavasti posti kulkee ja kusti polkee :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!