torstai 5. tammikuuta 2017

Hauska kirja (lahjaidea)

Kun käppäilin maanantaina Frankfurtin lentoasemalla, tuli hiukan shoppailtuakin, kun ei muutakaan tekemistä oikein ollut, ja myöhässä olevan lennon takia aikaakin piti jotenkin kulutella. Silmä osui tällaiseen, erittäin hauskaan kirjaan, jonka esittelyn mukaan lukija voi "matkustaa maailman ympäri lähtemättä olohuoneestaan". Kirja sopii hyvin mm. englannin kielen sanojen opiskeluun kuviensa ja erinomaisen hauskojen eri maitten esittelyjen takia. Tässä hiukan kuvia:


Kuten huomaatte, kirjassa on sanaston lisäksi myös muuta yleistietoa eri maista, ja se on ihan hyvä lahjaidea niin aikuisille kuin englantia opetteleville lapsille.

Kirjaa voi tiedustella kirjakaupoista, ja sitä myy mm. Amazon.

5 kommenttia:

 1. Onkin kiva kirja, myös suomennoksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ihanaa, jos sen saa jopa suomennettuna! Olisi kiva, jos voisit laittaa tänne ISBN-numeron. Kiitos etukäteen!

   Poista
  2. 978-952-240-263-9

   Poista
 2. Koska anonyymi ei ole ilmaantunut niin leikin neiti etsivää. Tässäpä kirjan suomennoksen tiedot Adlibriksen sivulta sinulle, että tulee numerot oikeassa järjestyksessä.
  http://www.adlibris.com/fi/kirja/suuri-karttakirja-9789522402639

  VastaaPoista
 3. KIITOS! Tämä kirjaon tosiaan aivan ihana, ostaisin millä tahansa muulla kielellä myös, vaikka saksaksi, olisi hyvää harjoitusta.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!