keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Nettishoppailufiilistelyä

Ostin viime syksynä Fashionettestä mm. Versacen kiiltonahkalaukun, ja nyt vaan tein mielikuvitusostoksia ko. nettisaitilla. Edullista on merkkitavara, mutta esimerkiksi Trussardi Jeansin ja Michael Korsin käsilaukkuja en uudestaan ostaisi,sillä niissä remmit rispaantuvat todella nopeasti. Katsotaanpa, mitä ostaisin, jos voisin  - hehheh.

Tämä olisi jotenkin hauska kesälaukku. Tod's 659,40. Voisin ostaakin.


En yleensä tykkää läpällisistä laukuista, mutta tämä Chloen laukku kyllä kelpaisi. 1595 EUR.Tämän Célinen kaulakorun voisin ottaa. 389,50 EUR.


Anya Hindmarchin pikkulaukun voisin myös ottaa  - jos sillä olisi käyttöä. 339,60 EUR.
Nämä kaksi Valentinon reppua miellyttävät. Perhoskuvioinen maksaa 994,50 EUR ja ehkä vielä ihanampi hevoskuvioinen 1224,30 EUR. 


Nämä Dolce & Gabbanan kengät voisin ostaakin, tosin en tykkää tuosta eturemmistä kovinkaan. 398 EUR.

Tämä Givenchyn pikkulaukku viehättää erityisesti, mutta missäpä tällaista käyttäisin? 1353 EUR.

4 kommenttia:

 1. Ihania, varsinkin Tod's laukku ja Dolce & Gabbanan kengät<3 Michael Korsin laukuista remmit rispaantuvat tosiaankin luvattoman nopeasti. Nyt mulla on käytössä yksilö, jonka toivon pysyvän moitteettomassa kuosissa pitkään. Jollei, niin good bye, Michael;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kaksiKorsin laukkua, enkä T-O-D-E-L-L-A-K-A-A-N osta enää yhtään. Piste. Huonoa laatua.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ostaisin muuten, mutta en tykkää noista "Mary Jane" -malleista. Mietin vaan, että voisikohan sen remmin leikata pois? Ottaako riski tilaamisesta siinä mielessä?

   Ai niin, en ole vielä esitellyt tämän vuoden Ascot-kenkiäni, mutta ne ovat Suomessa - ehkä laitan kuvia vasta Ascotin aikaan. Ovat aika hienot!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!