tiistai 24. tammikuuta 2017

Ilmavuutta hiuksiin

Tätä hiustuotetta on niin paljon kehuttu ja haukuttu, että ostin kokeeksi pienen tuubin ja yllätyin siitä, miten hyvä se onkaan.


Living Proofia on kehuttu monista muistakin tuotteistaan, mutta tämän hiusvoiteen luvataan pohjustavan hiuksen muotoilulle, säilyttävän kampauksen pidempään ja pitävän hiukset ilmavina ja puhtaanoloisina pidempään.

Kampauksesta en osaa sanoa, mutta se kyllä on sanottava, että hiukset tuntuvat paljon ilmavammilta, vähemmän lentäviltä ja ainakaan täällä Baselin pakkasessa ne eivät ole pahemmin sähköistyneetkään. Ja kaikki tämä ilman silikoneja. Varsinkin talviaikanahan hiuksilla on monasti taipumus sähköistyä ja sen myötä harotella ja leijailla sinne sun tänne tai liimautua iholle ärsyttävästi.

Olen tässä jonkin aikaa käyttänyt hiusöljyjä (mm. Moroccanoil), mutta pitkälle ja paksulle tukalle ne eivät ole kaikista paras vaihtoehto, ei vaikka ainetta pistäisi vain latvoihin. Öljy tekee kuitenkin hiukset jotenkin latistuneen oloisiksi, mitä taas ei tapahdu tämän kevyen voiteen kanssa, joka myös siloittaa hiukset uskomattoman hyvin. Sitäpaitsi olen ymmärtänyt, että hiusöljyt toimivat paremmin, jos hiukkset pesun jälkeen föönaa, mitä minä en jaksa todellakaan yleensä tämän kuontalon kanssa tehdä.

Taidanpa ostaa toisenkin tuubillisen!

1 kommentti:

  1. Todella mielenkiintoinen tuote! Mulla on erittäin hento ja liukas hiuslaatu, helposti lentelevä ja höttööntyvä. Kuulostaisi sellaiselta tuotteelta, jolla tämän ongelman saisi kuriin. Nyt kun tuntuu että lentelyn saa loppumaan vasta kun tukka on ihan lähmäinen erinäisistä muotoilutuotteista.

    -Tiltu

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!