tiistai 17. tammikuuta 2017

Rohtuneen ihon helpotus

Muutaman päivän niistelyn jälkeen sitä alkaa muistuttaa lähinnä Petteri Punakuonoa, ja tuntuu, että koko klyyvari on jopa ihan turvoksissa. Menin sitten töihin tänään, koska olin suurella vaivalla saanut soviteltua täksi päiväksi muutaman kokouksen, joita ei valitettavasti olisi kannattanut pitää ilman läsnäoloani.

Kun tähän vielä lisätään ravaamista ympäri Baselia (valitettavasti tosiaankin työpaikka on levällään ties monessako rakennuksessa ympäri kaupunkia, siitäkin huolimatta, että suurin osa rakennuksista on ns. kampuksella), ja kun ilma on kosteanviileää, se on viileää.


Ajattelin hiukan kehaista (enkä varmaankaan ihan ekaa kertaa) Aveenon voiteita. Ainakin näin talvipakkasten kylmien kuivattamalle iholle, ja vielä rohtuneelle sellaiselle, kuten huulet ja nyt niistelemisestä kipeytynyt ja punoittava nenän seutu tykkää kovin. Voide on kohtuullisen paksua, mutta imeytyy hyvin ja myös suojaa ihoa.

Tämä voide on suunniteltu ekseemaiholle, joka on kuiva ja kutiava. Ihoa rauhoittava, vaikuttava aine on kolloidaalinen kaurauute. Lisäksi siinä on mm. kosteuttavaa glyserolia, keramideja, iholle välttämättömiä lipidejä, panthenolia ja ihoa pehmittävää setyylialkoholia (jota kukaan älköön sekoittako siihen ihoakuivattavaan alkoholimuotoon).

Minun kirvelevä nokkani tykkää, eikä lompsakaan ole tykännyt pahaa. iHerbistä löytää edullisesti myös muita sarjan tuotteita (KLIKS!).

2 kommenttia:

  1. Talvi on kyllä kovaa aikaa iholle, itselläni myös pientä ongelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla tuota Aveenon rasvaa. Esimerkiksi Bepanthenista ei ollut tässä asiassa juurikaan mitään helpotusta, mutta Aveeno hoiti ihoa hyvin yön aikana.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!