lauantai 28. tammikuuta 2017

Insinööreillä on putkiaivot

Tai siis miehillä yleensäkin. Tämä on oikeastikin selitettävissä fysiologisilla eroilla miesten ja naisten aivoissa; naisilla aivolohkot yhdistävä aivokurkiainen on paksumpi, mikä mahdollistaa molempien lohkojen yhteiskäytön tehokkaammin. Mutta noh, tämä postaus liittyy vähän muuhunkin...

Tapahtuipa tänäaamuna kun Skypeteltiin tytärpuoleni kanssa (joka ei oikeasti ole tytärpuoleni, vaan miehen edesmenneen vaimon adoptoima tytär, jota hän kuitenkin pitää kuin omaansa):

- Ai, sä olet lähdössä reissuun ensi viikonloppuna? (ihan kuin olisi joku suurikin uutinen, että lähden Baselista jonnekin  - tai no ehkä se on suuri uutinen, koska olen elämäni reissannut pitkin maailmaa töitten takia, ja tässä vaiheessa aika kypsä siihen touhuun)
- (minä) ????!
(meni pieni hetki ennenkuin tajusin)
- Ahaa! Mutta herra itsehän on järjestänyt itselleen työmatkan, joten ajattelin ihan vaan muodon vuoksi mennä mukaan!
- Ai, ei hän siitä mitään puhunut!

Koko jutun logiikka jäi kyllä minulta totaalisesti uupumaan, mutta hyvä, kun asia selvitettiin, että siis minä en ihan itsekseni ole reissuun lähdössä. Höh.

*****
Piti laittaa kokkaavalle koti-insinöörillekin kuva siitä, mitä tänään löytyy lautaselta. Vihersalaatti jäi kuvaamatta, mutta menyy sisältää sashimia runsaan soijan ja wasabin kera, "lihalintuja" (pihviin ja pekoniin käärittyä maustettua jauhelihaa), grillivartaan ja sitä eilistä punajuuripaistosta. Voilá!


Tuliko yhtään vesi kielelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!