perjantai 22. maaliskuuta 2019

Kolmen euron meikkivoide, joka pysyy ja peittää ja on vedenkestävä

Näin kohta kesän korvalla herää taas kysymys siitä, mikä on pitävä meikkivoide kesän menoihin. Kosmetologillani oli tämän merkin tuotteita taas laatikkotolkulla myytävänä edullisesti (1,50-3 euroa per tuote), joten jos satutte Turussa liikkumaan, käykääpä katsomassa täältä (hänen miehensä tuo maahan tätä ja sisarmerkki Essenceä).


Ihan kolmella eurolla ei tätä meikkivoidetta muualta saa, mutta alle kahdeksalla eurolla kuitenkin. Merkkihän on tietty Catrice.

Tämä Catrice 24 h Made to Stay - meikkivoide on tekee mattapinnan, on peittävä ja vedenkestävä ja sisältää jopa antioksidantteja (plus glyseriiniä, hernepeptidejä ja fermentoitua retiisiuutetta). Pakkaus on kaunis, huurrelasinen pumppupullo. Peittävyyden takia siinä on varmaan fysikaalista auringonsuojaakin.


Kuva varjossa.

Kuva auringonvalossa.


Kesällä tietystikin moni pyrkii käyttämään kevyempiä meikkivoiteita, mutta juhlissa tämä tietystikin puoltaa paikkaansa. Ainakaan minun herkästi kiiltelevällä ihollakin tämä pysyi hyvin vaatimatta pahemmin puuterointia. Ihan kaikista kuivimmalle iholle en tosin suosittelisi.

Kiinnostavatko Catricen tuotteet sinua?

6 kommenttia:

 1. Kiitos ostospaikkavinkistä. Seuraavalla Turun reissulla yritän muistaa käydä tuolla:) Catrice on tuttu merkki, vaikken tuota kyseistä meikkivoidetta olekaan kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan käydä. Katjalla on siellä laatikoittain kaikenlaista kivaa, Essenceä ja nyt etenkin Catricea max 3 eurolla. Aina tulee jotakin ostettua.

   Poista
  2. Niin, ja muuten hän myy Diego dalla Palman sisarmerkki RVB:tä.

   Poista
 2. Tämä meikkivoide on tainnut kadota esim. citymarketista? Tykästyin tähän meikkivoiteeseen, mutta en enää viime kesän jälkeen ole nähnyt tätä kaupoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa - en ole tsekannut! Yleensä kun menen johonkin markettiin, Catricen (ja Esencen) hyllyt ovat nuorison kansoittamat, eikä niitä pääse lähellekään, joten harvemmin tulee tutkittua tarjontaa.

   Poista
 3. Täytyypä käydä joskus ohimennen pistäytymässä tuolla. Hyvä meikkivoide on mulla vielä hakusessa enkä viitsisi kovin kaliita sellaisia ostaa kaappiin pyörimään todetakseni vain ettei sellainen mulle sovi

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!