torstai 7. maaliskuuta 2019

Filorga Sleep and Peel

Filorga on ranskalainen kosmetiikkamerkki, jonka perusti vuonna 1978 solubiologiasta kiinnostunut esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut lääkäri nimeltä Michel Tordjman. Filorgan tuotteet ovat lähinnä kosmeseuttisia anti-aging -tuotteita, joissa käytetään hyväksi mm. hyaluronihappoa, ihoa kuorivia happoja ja NCTF:ää, jolla vaikuttaisi olevan stimuloivaa vaikutusta ihon fibroblastien aktiivisuuteen.Hankin tässä taannoin Filorgan Sleep and Peel -yövoiteen, jonka olen nyt käyttänytkin liki loppuun. Voin siis antaa arvioni tuotteesta.

Sleep and Peel on nimensä mukaan öiseen aikaan toimiva kosteuttava ja kuoriva voide. Se sisältää mm. NTCF:ää ja hyaluronihappoa, sekä kuutta kuorivaa happoa eri kokoisina molekyyleinä. Näitä happoja ovat AHA, BHA; omena- ja maitohappoa, glukunorolaktonia, liposomiin kapseloitua azelaiinihappoa ja palorypälehappoa, jotka myös pehmentävät ihoa ja toimivat antioksidanttisesti ja antikomedogeenisesti. Matrikin-peptidit, ihoa rauhoittava ruskoleväuute ja arbutiini kirkastavat ihoa.

Klikkaa suuremmaksi. Kuva lainattu täältä.
Lisäksi voiteessa on myös mm. glyseriiniä, aaloeta, manteliöljyä ja paljon muita hyviä aineita.

Tämä voide kyllä kosteuttaa, ja kunnolla! Iho oli aamulla todella pehmeä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kuoriva vaikutus on niin hellävarainen, että sopinee ihan herkimmällekin iholle, joskin kannattaa aloittaa käyttö vaikka joka toisesta yöstä.

Jos kiinnostuit, niin Filorgaa löytyy myynnissä esim. monesta apteekista, nettikaupoista, Stockalta ja Kickseistä, ja etenkin niitä kannattaa yrittää hankkia hyvällä alennuksella pian lopetettavista Hehku-myymälöistä.

4 kommenttia:

  1. Kiinnostavaa, aina oppii uutta, kun lukee sun postauksia, todella valaisevia. Nyt ymmärrän taas paljon paremmin miksi esim. Filorgan tuotteissa on oma laadukas tuntunsa.

    VastaaPoista
  2. Toistaiseksi olen pitänyt kaikista kokeilemistani Filorgan tuotteista niin paljon, että aion hankkia uudestaankin. Esim. Optim Eyes Lotion -silmämeikinpoistoaine jättää todella kosteutetun tunteen silmänympärysiholle, kuin seerumia. Ostoslistalla on myös tämä yövoide, kiitos muistutuksesta. Heli

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!